Joan anbefaler: Stronic G pumper som en mand

Sexlegetøjsekspert elsker denne pulsator Stronic G

1 af 1
 

Stronic G er rigtig kraftig i sine stød – og så frembringer de stimulerende stød samtidig en smule vibrationer, som kun yderligere krydrer oplevelsen med denne type af pulsator.

'Man kan vælge imellem meget hurtige, stødende bevægelser, eller lidt mere langsomme af slagsen, hvor de opleves mere ”dybe” oppe på G-punktet,' skriver JoanB på sin blog om det tyske stykke sexlegetøj til kvinder, der tænder på at have en udholdende og altid villig ”mand” liggende i natbordsskuffen.

Læs hele den danske sexlegetøjseksperts test og anmeldelse af den konstant stødende dildo- og G-punkts-pulsator, hun har stemplet som et must have stykke sexlegetøj til kvinder.

Tyngde
Til side6d.k forklarer JoanB:

- Stronic G pulsatoren fra Fun Factory, der i snart rigtig mange år har været et af mine yndlingsbrand indenfor design og produktion af sexlegetøj, er rent fysisk et tungt stykke sexlegetøj. Tyngden gør, at produktet er ekstra stabilt og støder frem og tilbage på den helt rigtige måde, når man benytter det.

- Desuden er Stronic G et næsten håndfrit stykke sexlegetøj, der klarer det meste af arbejdet/stimulationen selv. Forstået på den måde, at når pulsatoren først er placeret på rette plads oppe i vagina, hvor produktet med sin let krogede spids kan bearbejde G-punktet, så handler det bare om at læne sig tilbage og nyde stimulationen i fulde drag, forklarer JoanB.

Hun kan sagtens finde på at kombinere brugen af denne nye, tyske G-punkt pulsator med et andet nyt og rigtig godt produkt udviklet af Fun Factory. Nemlig den silikone-splittede klitoris vibrator Volta.

Så er man for alvor ekstra lækkert kørende – med kurs direkte imod en eller flere forløsninger. 

- Størrelsen af dette stykke sexlegetøj er lige i øjet. Hverken for stor eller for lille, for tyk eller for tynd. Sådan meget gennemsnitlig, målt op imod mandens ditto. Så mit bedste bud må være, at Fun Factorys Stronic G passer langt de fleste af os kvinder, slutter den kvindelige sexlegetøjsekspert fra www.joanb.dk.