Joan anbefaler: Mini-vibrator rammer helt perfekt

Bamboo fra Rocks Off er et must have

1 af 1
 

Sexlegetøjsekspert JoanB anbefaler klitoris-vibratoren Bamboo fra Rocks Off, der er kendt for sine ekstra slagkraftige mini-vibratorer.

Bamboo er ifølge JoanB et Must Have produkt, også manden derhjemme kan ramme plet med.

- Hvis du aldrig har hørt om Rocks Off, der producerer nogle af verdens bedste og mest kraftige, små vibratorer, så har du muligheden nu. For det er netop en klitoris vibrator fra Rocks Off, jeg i denne ombæring vil anbefale.

Hun vil ikke kun anbefale den til kvinder, der er på udkig efter en god og effektiv vibrator, der næsten intet fylder, for Bambooer også et rigtig godt parprodukt, hvis hun altså giver sin partner lov til at føre og styre vibratoren,

Se JoanB, sexblogger og Danmarks førende ekspert inden for sexlegetøj, i hendes videoanmeldelse af Bamboo.

Vibrator forklædt som eksklusiv læbestift
I dag er det meget mere ok at tale om, at man krydrer sit sexliv og onani med diverse former for sexlegetøj. Men derfra og så til at have sine dildoer og vibratorer til at liggende frit fremme derhjemme, der er stadig et meget langt stykke, mener JoanB.

- Jeg selv både tester og blogger om sexlegetøj, men har da heller ikke mine produkter liggende frit fremme. I den forbindelse er Bamboo en rigtig god gave til sig selv – eller hvis man som mand ønsker at begave sin kvinde med et super effektivt men samtidig godt ”forklædt klitoris vibrator”.  På overfalden ligner Bamboo nemlig en lidt eksklusiv læbestift. Til at have liggende i tasken eller makeup-pungen, når man fx er på arbejde, i byen eller på rejse.

- Men i virkeligheden er Bamboo, jeg på alle måder kan anbefale, noget helt, helt andet – men det behøves man jo ikke fortælle andre, smiler JoanB, der i det hele taget anbefaler vibratorerne fra producenten Rocks Off. Særligt hvis man er på udkig efter noget småt, men godt, der evner at gøre noget stort for en.

Zumio gør også O-tricket
- Et af de mere nye men samtidig super effektive produkter i samme genre – altså en vibrator til stimulation af klitoris, som samtidig er mindst lige så orgasme-sikker, er klitoris vibratoren Zumio. Man bogstavelig talt altid rammer spot-on med, fortsætter sexlegetøjsekspert JoanB, der i forbindelse med sin test af Zumio på sin blog skrev følgende:

'Med Zumio har man mulighed for at ramme dette her lille bitte område, klitoris, man nu gerne vil ramme. Min erfaring med produktet er desuden, at man rent faktisk også har mulighed for med Zumio at stimulere et stykke væk fra klitoris.  Altså ikke direkte på klitoris, men lidt højere oppe, hvor nervebanen ned til klitoris løber.'

Læs hele testen her

- Zumio ligner ved første øjekast et helseprodukt – uden at man sådan umiddelbart helt kan regne ud, hvad produktet egentlig er godt for. Hvis man altså vel og mærke ikke kender til Zumio på forhånd. Så igen er her en god og kraftig vibrator til os kvinder, der ikke skriger langt væk af sexlegetøj. Samtidig er Zumio en af de mere moderne klitoris vibratorer, der er mest effektive. Primært på grund af den meget koncentrerede og spot-on-stimulation af klitoris, produktet er designet til at give, siger JoanB fra www.joanb.dk