Joan anbefaler: Mini-vibrator med saft og kraft

Sexlegetøjsekspert JoanB er skudt i klitorisvibratoren Gala fra We-Vibe, hvis to kraftige vibrator-ben er designet til at køre hen over og op og ned langs klitoris 

1 af 1
 

Sexlegetøjsekspert JoanB:

- Hvor dælen bliver tiden dog af? Nu er det meget snart 20 år siden, jeg begyndte at beskæftige mig med at teste og skrive om sexlegetøj – og i år er det også 10 år siden, at super brandet We-Vibe, der blandt andet står bag verdens bedste parvibrator, så dagens lys.

Sexlegetøjs-giganten fejrer det ved at lancere klitoris-vibratoren Gala. Et tobenet ”vibrator-monster”, der giver en helt nye muligheder for stimulation af klitoris, fortæller den danske sexblogger og sexlegetøjsekspert.

JoanB har for nylig testet og anmeldt Gala vibratoren på sin blog – og skriver blandt andet om produktet:

”Man kan simpelthen bruge vibrator-benene på hver sin side af klitoris – og en helt speciel måde, jeg synes er mega-fedt at gøre det på, er ved at benytte en hel masse, super lækker vandbaseret glidecreme. Et super godt tip er, at du så kører de her to power-fulde vibrator-ben op og ned og hen over klitoris igen og igen – uden på noget tidspunkt at holde vibratoren stille. Men hvor du hele tiden leger og eksperimenterer og arbejder med bevægelserne”.

Læs hele JoanB’s anmeldelse af Gala her

Lille, men super kraftig
Til side6.dk siger JoanB:

- Gala-vibratoren ligger rigtig godt i hånden, og den er også nem for ens partner at benytte på en. Produktet er i forhold til mange andre vibratorer ikke så stor. Til gengæld er det her en petit klitoris-vibrator med saft og kraft, der kan få de fleste kvinder hele vejen i mål. Jeg har i hvert fald ingen problemer med at opnå orgasme med dette stykke sexlegetøj.

- Og så kan den nye We-Vibe vibrator, som så mange andre moderne produkter, også styres via en app. Hvor ens sexpartner har mulighed for at kontrollere klitoris-vibratoren via smartphonen hjemme i dobbeltsengen. Lige som det er muligt at lege med produktet på tværs af kontinenter – eventuelt kombineret med samtidig Skype, så man også får et visuelt input med ind over den frække langdistance-leg, slutter JoanB fra www.joanb.dk