Joan anbefaler: Klitorisvibrator til stimulation af... penis

Sexlegetøjsekspert JoanB anbefaler helt nye Volta som et must have stykke sexlegetøj, der med stor fordel kan benyttes af både ham og hende og parret i fællesskab

1 af 1
 

- Volta er en af tyske Fun Factorys seneste skud på stammen. En ret speciel og meget effektiv klitoris-vibrator. På grund af sin splittede form kan den benyttes på mange effektive måder – og den vil kunne give langt de fleste kvinder orgasme, fortæller sexblogger og sexlegetøjsekspert JoanB.

Læs hendes anmeldelse af Volta her

- Men her stopper herlighederne i forbindelse med dette nye produkt ikke. For er du mand, og din kæreste giver dig lov til at bruge Volta på dig selv, så er ”hendes” klitorisvibrator med garanti også et super effektivt stykke sexlegetøj for dig.

'Manden, der var med under testningen af produktet, fandt hurtigt ud af, at Volta vibratoren er lige så effektiv som mange af de produkter til mænd, han igennem årene selv har testet og anmeldt,' skriver JoanB på sin blog i forbindelse med opdagelsen af, at det tyske ”næbdyr” altså også kan gøre underværker for mænd. 

Få hende til at vibrator-masturbere dig
- Den er især effektiv til mænd, hvis Voltas to sillikone-flapper ude i enden af vibratoren benyttes direkte på penishovedet, som rigtig gerne må smøres med en god, vandbaseret glidecreme inden mødet med produktet. Men så skulle det også blive en oplevelse af de bedre, siger JoanB.

- Vælger kvinden at føre og styre produktet under vibrator-masturbationen, så bliver udfaldet kun endnu mere givende, fortæller min egen mand.

Læs JoanB’s store test af glidecremer her

- Ved at man placerer de vibrerende silikone-splitter rundt om penishovedet, er det muligt at stimulerer glans på en rigtig effektiv facon. Der giver ham mindst lige så meget, hvis ikke mere, som hvis man benytter en af de specialdesignede masturbatorer med vibrationer til mænd, er min egen mands konklusion, fortsætter sexlegetøjseksperten, der vil kategorisere produktet til kvinden som et rigtig godt parprodukt.

- Volta er nem at benytte på sig selv, og rigtig mange vil kunne komme hele vejen i mål med denne vibrator. Det gælder også mænd. Designet af Volta-vibratoren med den splittede snude gør nemlig, at det kan benyttes på mange finurlige måder.

Sidst men ikke mindst, så er must have vibratoren også ret nem at bruge på sin partner – og giver også manden mulighed for fx at bruge tungen på sin kvinde imens, der enten er super svært eller helt umuligt med de fleste andre typer af klitoris vibratorer, slutter JoanB.