Jes Extender – gør hende glad med et par ekstra centimeter

Din penis kan forlænges - hvis du tør

1 af 1

Annonce:

 

Langt dfe mænd drømmer med jævne mellemrum om lidt mere længde at gøre godt med.

Ønsker du at slippe for kniven, så kan den dansk udviklede Jes Extender hjælpe dig til lidt ekstra centimeter. Brugen af penisforlænger kræver dog målrettethed og ekstra god tålmodighed, til gengæld vil den opnåede længde være permanent.

Cirka halvdelen af verdens befolkning er udstyret med en penis – og ligegyldigt hvad alverdens kvinder og terapeuter fremfører af formildende ord omkring, at længden ikke betyder alt, så vil det altid være svært for den enkelte mand, at egen penis ikke er helt så lang, som man godt kunne have ønsket sig. 

Vedkommende, om ikke andet med tiden, bliver nødt til at lære og leve med.

Eller, som kun flere og flere mænd i dag vælger, at gøre noget seriøst ved ”problemet”.

Og nej, det er ikke kun mænd, der har en under gennemsnittet lang penis i erigeret tilstand, der drømmer om mere længde.

Mænd med en kort/lille penis kan sagtens have det helt fint med de centimeter, de fra naturens hånd nu engang er blevet udstyret med. Mens ham, der er såkaldt godt udstyret, af flere årsager kan have svært ved at acceptere, at målebåndet ”kun” siger 18 centimeter. Specielt når mange af de fyre, der laver porno, er fra 20 centimeter og opad.

Sådan virker Jes Extender for dig
Penisforlængende Jex Extender er en dansk opfindelse, designet og udviklet af læger tilbage i 1995, og fungerer på den måde, at din penis i slap tilstand sættes i spænd og strækkes via en super simpel men velfungerende træk-anordning.

Du kan benytte forlængeren foran fjernsynet, når du sidder foran computeren og endda sove med den spændt på. 

For det bedste resultat rådes du til at benytte penisforlængeren fra 2-4 timer på daglig basis - og det er helt ligegyldigt, om dine daglige dosis med forlængeren foregår i et hug eller er fordelt over kortere tidsintervaller fordelt hen over hele døgnet. Resultatet bliver i sidste ende det samme. 

Til gengæld er det ikke helt lige gyldigt, om du fra start til slut er målrettet og tålmodighed med hensyn til at opnå et synligt og målbart resultat eller ej. Her gælder nemlig det lange og seje træk. En synlig forlængelse af penis opnås ikke over en nat. Eller for den sags skyld over et par uger eller tre. For at opnå fx 2 – 4 centimeter mere end du allerede er udstyret med i forvejen, skal du regne med at benytte din penisforlængende Jes Extender i minimum 6 - 8 måneder.

Til gengæld, som er ekstra positivt, er der reelt ingen øvre grænse for – altså udover din viljestyrke – i hvor lang tid, du kan benytte din penisforlænger.

Og den dag, du lægger din Jes Extender på hylden for altid, så forbliver din penis resten af livet den længde, du nu engang har opnået med forlængeren.

Se også: Kvinder om diller: Så stor skal den være

Se også: Sili-klon dig selv – til stiv fornøjelse for jer begge

Se også: Bliv fem centimeter længere - på kun 10 sekunder

Seneste 6-nyt

Hent flere