Japanske onani-æg hitter verden over

Japanske Tenga har i mere end 10 år været i førertrøjen inden for design og udvikling af moderne og diskrete onaniprodukter til mænd

1 af 1

Annonce:

 

Hvor langt de fleste af verdens førende producenter af sexlegetøj har ekstra stort fokus på at udvikle produkter til kvinder og par, så har japanske Tenga fra dag et koncentreret sig om brugervenlige onaniprodukter til mænd. Med et helt særligt fokus på de super bløde Tenga onani-æg.

Indpakning, størrelse og design ligner et stort hønseæg, og hvor det indre af produktet fungerer som et superblødt og legevenligt onaniprodukt – til brug ved et håndjob.

Et handjob, hvor manden benytter ægget på sig selv – eller, som mange par ynder at gøre, hvor partneren tager over og står for onanien med sexlegetøjet. 

For nu mere end 10 år siden, da de første Tenga-æg til mænd, som både fås enkeltvis og i bakker med seks æg, kom på markedet, blev onaniproduktet lanceret som engangs-æg. Som helt ind til benet vel handlede om, at producenten rigtig gerne ville sælge endnu flere enheder.

Men de bløde silikone-æg kan altså sagtens benyttes mere end blot en enkelt gang.

Hvis du under din onani ikke opfører dig alt for vildt og vanvittigt, så kan ”engangs-ægget” benyttes mindst fire gange. Det er dæleme da også værd at tage med.

Stilrent design og diskret ydre
Tenga er dog ikke kun ægproducent. Den japanske sexlegetøjsproducent står også bag det testvindende masturbator-produkt Tenga Fliphole. Et af de onaniprodukter til mænd på markedet, der frembringer den mest realistiske oplevelse af at være sammen med en kvinde – uden at bollerøret ligner en vagina.

Både når det gælder onani-æggene og de i dag flere typer af Fliphole-rør, du kan erhverve dig, så har alle Tengas produkter et super stilrent design og diskret ydre, så du i princippet kan have dine japanske stykker sexlegetøj stående frit fremme derhjemme.  

Som fx det snoede og superbløde penis-sleeve Spiral 3D, der mere minder om et lille kunstværk end et stykke sexlegetøj til mænd.

HERUNDER kan du se Mathilde fra sinful.dk demonstrere et Tengaæg:

 

 

    

Seneste 6-nyt

Hent flere