Jane er 44: MILF og vild med sex

Sex kan være en måde at komme over skilsmissen

1 af 1
 

- Hver uge publicerer vi en artikel fra vores store frække arkiv --

Hvad gør man, når man står som moden kvinde på datingmarkedet efter et forlist ægteskab? Nogle bliver bitre, andre finder en hobby, og så er der kvinder, der gør som 44-årige Jane fra Albertslund: Masser af sex med masser af frække mænd.

- Jeg var gift med en mand, der flere gange havde været sammen med andre kvinder, og selv om han lovede ikke at gøre det igen, så gik det bare galt hele tiden. Til sidst opdagede jeg, at han havde kontaktet en ekskæreste og sendt hende søde sms’er med mere.

Så Jane blev single. Og oprettede en profil på scor.dk.

- Jeg undrede mig over, at der var vildt frække, unge, smukke mænd, der ville møde mig. Jeg prøvede at sige, at jeg jo vejede så og så meget og ikke var nogen slank model. Og så gav jeg bare los, for det var måske det, jeg havde brug for.

- Min første date kom direkte hjem til mig. Jeg stoler på min egen intuition, og så havde jeg alle hans firmaoplysninger. Min første date var elektriker, og vi aftalte, at han skulle dukke op til en leg. Han skulle kigge på mine installationer! Vi så hinanden an, og jeg skulle byde på kaffe, og så skulle jeg sætte legen i gang. Jeg fik også et kodeord, så hvis det gik for hurtigt, så kunne jeg sige fra. Men jeg var da spændt, og jeg gik midt på dagen fra arbejde, så alle kollegerne spurgte jo, hvad jeg skulle. 'Jamen jeg skulle have elektriker!'

Grænser
Og når man måske ikke lige er klar til at kaste sig ud i den store kærlighed lige med det samme, er scor et godt sted at prøve seksuelle lege af.

- Jeg ville gerne prøve en kvinde. Det har jeg prøvet nu. Det var et par, og de var så søde, og det var helt fantastisk frækt og dejligt. De så godt ud, og vi snakkede sammen på telefonen, og de virkede rigtigt søde, og så tog jeg ned til dem. Vi sad og snakkede, indtil manden var ved at gå til af liderlighed, så gik vi ind i soveværelset, hvor de først kyssede og legede, og så begyndte jeg at blande mig, og jeg var sammen med dem begge to.

Når man som Jane har masser af kavalergang, så bliver man bombarderet med tilbud, og det er en god idé at anstrenge sig lidt, hvis man vil ind.

- De fyre, der skriver: ’Vil du have min pik?’ Sådan en tåbe gider jeg ikke bruge min tid på. Og så er der utroligt mange meget unge fyre, der skriver til mig. Det er ikke lige mig med sådan nogle 18-20-årige drenge. Det er typisk sådan her. Dem på 20 siger altid: ’Se mig! Se mig!’ Dem på 30 siger. ’Se hvor stor en pik jeg har!’ Dem på 40 siger: ’Hvad kan jeg gøre for dig skat?’

- Det er sjovt nok oftest dem, der enten er 40 eller forstår at tale, som om de er, der når igennem til mig. Man bliver også lidt kræsen, for jeg har jo virkeligt været sammen med nogle flotte fyre, selv om jeg jo er en voksen kvinde, der måske ikke har ideallooket.

Trofast
Selv om Jane selv er meget trofast, når hun er i et forhold, så blander hun sig ikke i, hvad de mænd laver, som hun ser.

- Jeg er meget monogam, når jeg lever i et forhold, men jeg har ikke super meget tro på forhold som sådan. Min mand var utro, og ham, jeg er lidt vild med nu, er gift, og han er jo også utro, så det er måske en svær start på et forhold, hvis det nogensinde skulle komme dertil.

- Men jeg har det fint med at være sammen med mænd i forhold. Det er jo et valg manden træffer, og det har jo ikke noget med mig at gøre.

Selv om Jane allerede har været på en masse dates i den korte tid, hun har været aktiv på scor, så er der meget mere, der skal prøves af.

- Lige nu snakker jeg med en kvinde om at arrangere noget frækt for os to sammen med nogle mænd, der gerne vil prøve to kvinder. Og jeg synes jo, der hører tissemand til, så jeg ville nok ikke være sammen med en kvinde alene.

To mænd
- Jeg bliver ophidset af at se en mand blive ophidset af at se os sammen, så nu må vi se, hvordan det går. Jeg kunne også godt tænke mig at prøve et gangbang. Det kunne være superfrækt. Eller sidde på en fin restaurant og spise, hvor manden så kravler ind under bordet og går i gang. Eller jeg skal finde to-tre fyre, der skal komme en aften og tage mig, hvor jeg ikke ved, hvornår de kommer. Jeg har selvfølgelig et stopord, hvis det hele bliver for meget.

Alligevel tror Jane på den eneste ene:

- Men man skal måske ikke starte med at søge kæreste på scor. Man skal søge oplevelser på scor, og så kan det jo være, at man får den bonus, at man finder den eneste ene. Lige nu får jeg masser af frække oplevelser. Massage, intimmassage, frække billeder, fantastisk sex med smukke, dejlige mænd. Og der er jo fantastisk oplevelser jeg har der inde, så dem tager jeg med. Og så er det jo umuligt at vide, hvad fremtiden bringer, siger Jane.