Intimbarbering er frækt forspil

Hvis du tænder på at intimbarbere din kvinde, så skal du have værktøjet i orden – samt helst ikke bliv alt for tændt og liderlig, før hun er fuldstændig glat mellem benene

1 af 1
 

At gøre sig lækker og indbydende for hinanden inden sex, er et must for de fleste af os – ja, mere eller mindre et krav.

Desuden øger soigneringen og intimhygiejnen helt klart også selvtilliden for en selv. Hvilket gør, at man har meget nemmere ved at slå sig seksuelt løs.

For føler man sig ren og lækker og dufter godt, inden tøjet bliver smidt – og partneren gør det samme, så er det det også meget nemmere at kaste sig grådigt i kødet og skødet på hinanden.

Som regel er det dog kvinden, der er mest pertentlig med at gøre sig ekstra indbydende i forbindelse med kommende seksuel aktivitet. Skal hun fx ”blot” en tur i byen med veninderne, kan det hurtigt koste en time eller to på badeværelset.

Nå, men som sædvanlig skal vi her på side6.dk en smuttur under bæltestedet – og i denne ombæring er det udelukkende hendes bæltested. Nærmere bestemt trekantområdet, hvor det glatte look for mange både helt unge som mere modne og ældre kvinder i dag er blevet et must.

Intimbarbering som forspil
Måske får du lov, måske gør du ikke. Men bringer du slet ikke emnet på bane, så får du nok aldrig lov. Vi taler naturligvis intimbarbering af kvinder - og hvor det er heldige dig, der får lov til at skumme hende ind og føre skraberen, når hvert et lille hår skal fjernes fra hendes intimområde. Det kan i sig selv meget nemt blive et super ophidsende forspil for jer begge.

Særligt hvis du under seancen har en rolig hånd, så hun undervejs ikke bliver mere nervøs end ophidset over dine frisør-evner nede mellem stængerne på hende.

At hun så efterfølgende også skal smøres med en god og effektiv creme, der fuldender dit værk og hendes glatte stolthed, gør naturligvis ikke situationen mindre hot. Så formentlig bliver der ikke brug for glidecreme i denne ombæring.

Er du og kæresten blevet hooked på at gøre intimbarberingen til mere og andet end noget, der blot skal overstås – og hvor det lige så godt kan være hende, der med et fast tag om din penis fører skraberen, så er adgangskoden Sinful.dk - Skandinaviens førende sexshop med alle typer af sexlegetøj, erotisk tilbehør, produkter til intimpleje mv.