Hvis du gør dette i sengen, dropper din partner dig

Både mænd og kvinder synes, at det er et turn off, at deres partner faker sin orgasme. Nogle så meget, at de dropper ham eller hende til fordel for en mere ærlig partner.

1 af 1

Annonce:

 

 

Det er kendt som noget, der er forbeholdt kvinder, men faktisk er der også en gruppe mænd, som benytter sig af et af verdens ældste tricks i senge. Det er selvfølgelig det med at fake sin orgasme, vi taler om. Dagens.dk skriver om en undersøgelse blandt 2000 amerikanske og engelske mænd og kvinder, hvor det bliver undersøgt, hvor mange der har faket en orgasme, og hvad konsekvensen af det har været for dem.

Det er det britiske website DrEd.com, der har lavet undersøgelsen. Ud af de 2000, der deltog, havde 68 % af kvinderne og 27 % af mændene faket en orgasme.


Kæreste droppede dem, da det blev afsløret

Nogle lever i lykkelig uvidenhed om, at deres partner har faket sin orgasme. Andre bliver konfronteret med, at de ikke er helt så gode i sengen, som de troede, og bliver derefter droppet. Hvis du er en af dem, der faker fra tid til anden, kan det derfor være en god ide at overveje, om du tør sige det til din partner.

15 % af mændene i undersøgelsen havde nemlig slået op med deres partner, fordi hun havde fortalt, at hun havde faket en eller flere orgasmer. For kvinderne var det 7 %, der slog op.


Pinligt berørte over ikke at kunne tilfredsstille

En vigtig del af det at have sex er, at du kan tilfredsstille din partner. Det kan derfor være noget af et slag i ansigtet at få at vide, at du faktisk ikke kan det. 28 % af kvinderne svarede derfor også, at de var blevet pinligt berørte over, at deres partner havde faket en orgasme. For mændene var det kun 19 %.

For dem, der var krøbet til korset og havde indrømmet, at de havde faket, men hvor partneren havde valgt at blive sammen med dem, oplevede hele 31 % af kvinderne og 10 % af mændene, at de fik bedre sex efterfølgende.

Så spørgsmålet er: Skal du være ærlig – for enten bliver du droppet eller også får du bedre sex.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere