Hvilken størrelse skal du have i aften, skat?

Med en samling af forskellige penis sleeves kan du have en ny penis at gøre hende godt med alle ugens syv dage

1 af 1
 

Sexlegetøj. Legetøj til voksne. Dildoer, vibratorer, masturbatorer, penisringe, klemmer til brystvorterne og klitoris – mulighederne i genren vil ingen ende tage. Og alle produkterne er sat i verden for at kunne krydre og forbedre sexlivet med sig selv og/eller sammen med partneren.

Ja, i dag har man, som sexlegeglad mand, endda mulighed for at iklæde sin penis et utal af forskellige gummiovertræk, såkaldt penis sleeves.

De gør manddommen tykkere og/eller længere, men hvor de forskellige sleeves også kan være udstyret med nopper og riller, der kun yderligere bidrager til stimulationen af partneren i forbindelse med penetration.

Hos århusbaserede Sinful.dk, Skandinaviens førende sexshop med salg af alle typer af sexlegetøj til ham, hende og parret, fører man en lang række meget forskellige penis sleeves.

Som for de fleste mænd, der har sexleget med et forstørrende sleeve, er en speciel og vanedannende oplevelse.

Til STOR fornøjelse for hende
De fleste mænd drømmer indimellem om blot en smule mere størrelse. Om da ikke andet for på egen krop at opleve, hvordan det er at have en gøj på fx 20 centimeter. Eller hvorfor dog ikke en 25 centimeter?

Hende - eller ham - der normalt modtager, er sikkert fint tilfreds med den penis, du til hverdag har at gøre godt med. Men brokker sig formentlig ikke det store over, hvis du pludselig kommer bag på vedkommende med en til lejligheden ekstra stor. Nok nærmere tværtimod, da variation som bekendt som regel både glæder og fornøjer.

Om du, som en del mandlige penis sleeve entusiaster formentlig praktiserer, ligefrem skal have et helt særligt sleeve til hver af ugens syv dage, det må være helt op til dig selv og din partner.

Men muligheden under alle omstændigheder til stede. Ja, du kunne for den sags skyld have en ”ny penis” klar til hende hver eneste dag i hele måneden. Her sætter kun pengepungen og lysten til at være ekstra godt klædt på i den genre i virkeligheden grænser.