Hvad skal alt det sexlegetøj i vores sexliv?

For nogle mænd er deres første møde med sexlegetøj i dobbeltsengen lidt af en udfordring – altså hvis det er hende, der introducerer det. For hvad er nu det for noget? Er jeg ikke god nok længere eller gider hun nu ikke have sex med mig mere. Ja, måske reagerer du lige så kraftigt på det, som hvis hun havde hevet en fremmed mand med i seng. Men cool down – og nyd fordelene, mand!

1 af 1

Annonce:

 

 

Den kraftige reaktion mod sexlegetøj i parforholdet er efterhånden ved at være lidt gammeldags. For i dag er sexlegetøj ikke længere hendes eller din lille hemmelighed eller kun noget, du bruger, når du er single. Sexlegetøj er blevet stuerent og lige så almindeligt at tale om til middagen, som hvis du har købt ny barbermaskine, ny mobil eller noget af det andet tilbehør, vi omgiver os med i hverdagen – næsten i hvert fald.


En lille dråbe af jalousi

Men alligevel kan vi godt som mand, sådan inderst inde føle os lidt krænket, når hun pludselig smækker svesken på disken og trækker en eller anden monster-dildo op af natskuffen. Så kan mindreværdskomplekserne, usikkerheden og en lille milli-my af jalousi godt ramme os.

Men i langt de fleste tilfælde bliver det da heldigvis også gjort lidt mere taktfuldt – og vi skal huske det samme, hvis det er os, der bringer sexlegetøjet med ind i sengen. For selv om du måske synes, det kunne være skide frækt at overraske hende med en kæmpedildo eller måske en lille raffineret bullet-vibrator, der kan bruges til at pirre hende overalt på kroppen, skal vi kende vores kvinde godt nok, før vi bruger overraskelsen.

For hvis hun er typen, der helst vil være i kontrol – og hvilken kvinde vil ikke det – kan det godt være, hun vil reagere ret voldsomt på den pludselige overraskende berøring. Men hvis I omvendt er midt i en gang blid dominans og hun måske allerede er bundet og blindfolded, har hun – mod forventning om at du ikke går voldsomt meget over hendes grænser – jo på det nærmeste lagt kontrollen i hænderne på dig.


Den gode måde at komme i gang med sexlegetøj i sexlivet

Den gode måde at komme i gang med sexlegetøj i sexlivet, er selvfølgelig at snakke om det på forhånd. Hvordan I lige får brudt isen, kan være lidt svært at gennemskue. Men hvis du fornemmer, at hun måske kunne være interesseret, men ikke tør spørge, kan du jo spørge hende – også selv om du måske egentlig ikke har lyst til at dele hende med sådan en batterisjover der.

Så kan I tage snakken og er der gensidig enighed om, at det er noget, der må prøves, kan I jo sammen gå på indkøb i en af de der spændende sexlegetøj webshops på nettet. Alene det at sidde sammen og se på de mange spændende stykker sexlegetøj, kan oftest gøre jer godt liderlige og let ende med nogle helt andre aktiviteter end at svinge med Dankortet. For hvor fedt kunne det ikke være med den der og hvad kunne der ikke ske, hvis vi brugte det her.

Ved at tale om det på forhånd og ved at beslutte jer i fællesskab om, hvad det er for noget sexlegetøj, der skal indkøbes, bliver det et fælles projekt, hvor I sammen kan gå på eventyr og udforske både sexlegetøjet og hinandens reaktioner på det i enighed.

Så er der ingen af jer, der har grund til at blive bekymrede for jeres fremtidige status eller jaloux over, hvad sexlegetøjet kan gøre for den anden, som I ikke selv kan. Det hele bliver meget nemmere, sker mere naturligt – og kontrolleret – og bliver endnu en ting, I har sammen i jeres sexliv.

God fornøjelse.
 

Seneste 6-nyt

Hent flere