Hvad er det egentligt, der er så fedt ved analsex?

Ifølge salgsstatistikkerne fra de mange webshops på nettet, som sælger sexlegetøj, så var sexlegetøj til analsex det helt store hit i 2016. Især til mand! Men hvad er det egentligt, der er så fedt ved det? Både når det er dig, der giver og dig, som modtager?

1 af 1

Annonce:

 

 

I 2016 var der ingen Fifty Shades-film. Så derfor var salgstallene for sexlegetøj fra de danske webshops ekstra interessante. De gav nemlig et reelt billede af, hvad det var, folk tændte på og var ikke farvet af al hypen omkring Fify Shades’ dominans-univers.

Statistikken talte da også sit tydelige og noget anderledes sprog, end de foregående år, hvor alt til bondage og dominans var hot. I 2016 var det nemlig en hel anden del af sexlivet, der for alvor dominerede salget: Sexlegetøj til analsex – og især sexlegetøj til analsex til mænd!

Skræmmer det faktum dig og sidder du og spekulerer over, hvad der er så fedt ved det, så har vi forsøgt at finde nogle svar på nettets mange fora om sex og samliv.


Jamen, analsex er da noget, jeg giver hende

Når mænd har snakket analsex over frokosten på jobbet, har det hidtil handlet om de gange, hvor de har givet hende analsex. Det har alle dage været rigtig frækt, fordi det altid har haft et skær af ulovlighed over sig. Det har været lidt forbudt og lidt grænseoverskridende.

Derfor har det også været lidt en fjer i hatten, de gange man har fået lov. For det er ikke alle kvinder, der er vilde med tanken om at få den i det ”forkerte hul”. Så kan man få hende overtalt, har man virkelig prøvet noget med hende.

Så dem der har prøvet, mener selv, de har noget at prale af.


Pegging er det nye hit

Helt omvendt forholder det sig dog stadig, når det er den anden vej rundt. Har mænd prøvet analsex, er det stadig ikke noget, de snakker om eller indrømmer hen over frokostbordet. For hos de fleste mænd lurer der stadig et rungende ”at hvis du får den i røven er du bøsse”. Så det holder de fleste bestemt for sig selv.

Men at virkeligheden er helt anderledes, afslører salgsstatistikkerne alt for tydeligt. Analplugs, prostatavibratorer og pegging-udstyr er noget af det analsex legetøj som hitter til mænd.

Her har især pegging – altså påspændingsdildoer eller et særligt harness med påsat analplug, som hun tager ham med i det bageste hul – været et stort salgshit. For mange mænd kan det ellers umiddelbart lyde som en form for virkelig at være under tøflen rent seksuelt, men reelt set er der nærmere tale om en form for ligestilling i soveværelset – især på orgasmefronten.


En helt anden form for orgasme

For når du får den analt, kan du få din prostata stimuleret og en prostata-orgasme er det nærmeste du som mand kommer på at få samme form for orgasme, som kvinder får. Det er noget helt andet end du oplever, når du kommer på normal vis. Det er mere en form for ”helkropsoplevelse” frem for at være centreret omkring det gode, gamle kosteskaft.

Der er bestemt heller ingen risiko for, at du bliver bøsse af, at hende derhjemme tager dig i det bageste hul. Men du får muligvis en lidt mere afslappet holdning til og en større forståelse for bøsser, hvis du hidtil har været sådan lidt homofob.

Tør du eller måske nærmere tør I, så spring ud i det!
 

Seneste 6-nyt

Hent flere