Husk nu hendes kage&cunnilingusdag

Så må du hellere til bageren...

1 af 1
 

I dag er det Cake And Cunnilingus Day (kage og oralsex til hende).

I år falder den meget passende falder på en lørdag, hvor manden har ekstra god tid og overskud til at kage- og oralsex-hygge om kæresten derhjemme.

Nøjagtig en måned efter mandens helt store forkælelsesdag på året, Bøf&Blowjob dagen, der fast afholdes den 14. marts, så er det i dag blevet kvindernes tur til at læne sig godt tilbage i sengen for udelukkende at modtage. Uden at ham derhjemme nødvendigvis forlanger noget tilsvarende til gengæld.

Men hvor mange mænd for en måned siden fik serveret lækker bøf, samt før, under eller efter indtagelsen af steaken fik sig et velfortjent blowjob, så er det altså kage til hende, der i dag er i centrum. Naturligvis krydret og toppet med gerne flere omgange fisseslikning.

Og husk nu endelig at give den hele armen. Både med hensyn til valget af den helt rette kage og din indsats med tungen og læberne nede mellem benene på hende.

Det er jo kun Cake And Cunnilingus Daydenne ene sølle dag om året – og det skulle undre meget, om din indsats (helt uden bagtanke) i sidste instans ikke skulle give bonus i form af en eller anden form for fræk og forløsende tilbagebetaling. Sådan er de fleste kvinder heldigvis da også.

Dyrk her hvad der måske venter dig, hvis du i dag yder en ekstraordinær indsats nede hos bageren og efterfølgende mellem de nedre læber på din kvinde

Pigesex og erotisk jordbærkage spisning
Landets førende kvindelige producent af alle typer af dansk porno, Elvira Friis, der både agerer foran og bag kameraet, fejrer på sin helt egen facon Cake And Cunnilingus Day anno 2018 – ved på kvindernes vegne at give lidt igen til mændene.

 

Naturligvis i form af det, Elvira Friis nu engang er bedst til, nemlig denne super frække og inspirerende kage og f….sliknings video – med inspirerende hilsen fra alle de frække pigemodeller på ElviraFriis.dk .

I denne danske Cake And Cunnilingus Day video vil du opleve, hvordan en super lækker jordbærkage også kan spises, når en sådan lækkerbisken kommer i hænderne på en anden lækkerbisken, nemlig super sexede Laura. En oral-oplevelse der toppes af en anden og mindst lige så sexet og fræk oraloplevelse, hvor Elvira-pigen pigesex-hygger med dejlige Veronica.