Husk nu det gummi, mand!

Det er billigt at beskytte sig - og kan være dyrt at lade være

1 af 1
 

Der skal to til en tango. Så ytrer hun ikke ønske om, at du burde bruge kondom, hvorfor så finde gummiet frem?

Sådan tænker og agerer mange mænd i forbindelse med uforpligtende sex. Men hold da kæft, hvor er det efterfølgende da ærgerligt at finde ud af, at hende den lækre, man nu ikke engang kan huske navnet på længere, var så (u)venlig at give en kønssygdom videre. Klart dummest var man dog selv – for naturligvis burde man have vidst bedre.

Billige kondomer, der lever fuldt ud op til alle tænkelige standarder i forhold til at beskytte både ham og hende, behøver man end ikke længere at gå på apoteket efter eller snige sig til at købe i den lokale supermarked.

I dag kan man helt anonymt og tilbagelænet sidde hjemme foran skærmen eller benytte smartphonen, og fx erhverve sig hele 110 stk. af disse små regnfrakker til blot lidt over en hundredmand. 

Så er der sgu da sikkerhed på kontoen til et pænt stykke ud i fremtiden – i hvert fald for langt de fleste af os.

Kondom er også sexlegetøj
Hos danske Sinful.dk fører man et af de mest brede udvalg af kondomer i hele Skandinavien – og er du ikke lige typen, der bruger timevis på at tjekke alle mulighederne i genren ud, så vil du formentlig blive positivt overrasket over, hvad kondomer også kan være. 

Selv par, der har været sammen i mange år - og slet ikke dyrker sex med andre - handler med jævne mellemrum nye, anderledes og finurlige former for kondomer, der langt hen ad vejen er et stykke sexlegetøj i sig selv. Et krydderi på det fælles sexliv.

Og har man som mand fx tendens til at komme lidt for hurtigt, så alt det sjove slutter, nærmest inden det er begyndt, så er kondomet med en let bedøvelsescreme det helt perfekte valg.

Har du til gengæld svært ved at komme, så findes der også flere typer af kondomer til dig.

Bedst af alt i sexsituationen er dog, at din ”tilfældige sexdate” ikke behøves at vide ret meget andet, end at du via dit kondombrug både beskytter dig selv og hende.

Som vel trods alt også er det, der i sidste ende betyder mest.