'Hun' tænder på alle dine beskidte fantasier

Ikke alle sexfantasier hverken kan eller bør føres ud i livet – og slet ikke, hvis det er over enten egne og/eller partnerens grænser. Sexdukken er derimod altid med på det værst tænkelige 

 

1 af 1

Annonce:

 

Hvordan du end vender og drejer det, så er du altid mere fri og uhæmmet i eget selskab til forskel fra at dyrke sex med en eller flere partnere.

For når du er dig selv, så har du også kun dig selv og den eventuelt efterfølgende skam at tage hensyn til. Når du altså seriøst giver den gas på helt egen hånd.

Lige så snart, du er sammen med en anden person, så har du også en anden at tage hensyn til – naturligvis. Og ud over hensynet er der nok også ting og sager i den seksuelle boldgade, du tænder på, du ikke engang kunne finde på at fortælle kæresten derhjemme om.

Her er det så, om du er single eller i parforhold, at sexdukken på mest forførende vis kommer dansende ind i billedet. Kald hende bare Trine, eller hvorfor ikke Liderlige Linda eller Pia Pat.

Kald ham eller hende for hvad som helst, du nu lige tænder på – eller måske slet ingenting.

Under alle omstændigheder er sexdukken til alle de super frække ting og sager, du ellers kun tør drømme og fantasere om. Og når du så er færdig med hende, behøver du ikke engang at se hende i øjnene eller undskylde for din skammelige opførsel. Du skal bare gemme hende væk indtil næste gang, dine lyster trænger sig på.

Hun er på døgnet rundt – og har aldrig hovedpine
Ingen sexdukke, heller ikke de mest naturtro af dem, kan – endnu da! – hamle op med den ægte vare. Og heldigvis for det. Til gengæld kan du i dag få sexdukker, hvor oplevelsen kommer endda meget tæt på. Krydret med, at super storbarmede ”dukke-Lise” aldrig får hovedpine - og altid er klar på en ny omgang hardcore sex med dig på, døgnets 24 timer.

Ja, her er endelig en model, du ikke kan køre træt. 

Er du bedøvende ligeglad med om din nye sexdukke har kønne øjne, slanke ben og feminine hænder med pornorødt lak på neglene, så findes der heldigvis også udgaver, hvor hun ”kun” er udstyret med det mest nødvendige.

Tag nu fx denne herlige Bubble-Butt model – specialdesignet til manden, der bare ikke kan få numsen stor nok, men hvor der stadig er fri og uhindret adgang til begge huller.

Og skulle du være til en udfordring og oplevelse lidt ud over det sædvanlig, så tjek lige denne   

 

Seneste 6-nyt

Hent flere