Hun får fuld tilfredshed med en Satisfyer

Danske kvinder er vilde med den revolutionerende klitoris stimulator

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Tilfredsstil hende med en Satisfyer - eller lad hende selv bruge 10 minutter i selskab med det lille orgasme-vidunder. Så hun er ekstra meget klar og på, når du så kommer til.

Der findes mange typer af orgasmer, en kvinde kan få – eller måske rettere kan opnå. Men den type af orgasme, de fleste hkvinder har klart størst erfaring med, er klitoris orgasmen.

Kan man ikke så godt selv eller måske slet ikke evner at komme helt i mål, så har en effektiv klitoris vibrator måske været svaret og værktøjet, der til sidst får tingene til at ske. Og sådan har det været for rigtig mange kvinder igennem årtier.

Men nu er der altså kommet endnu bedre boller på suppen i forhold orgasmer med et stykke sexlegetøj – og nu er det ikke længere en vibrator, men derimod en forholdsvis ny klitoris stimulator type, der er i førertrøjen.

Hvordan kan hun leve uden?
”Satisfyer er til dig, der vil have det bedste og mest nytænkende indenfor klitoris stimulatorer. Design og nydelse går hånd i hånd i hele deres kollektion, og du vil hurtigt undre dig over, at du nogensinde har kunnet leve uden en Satisfyer stimulator,” skriver danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med salg af alle typer af sexlegetøjsprodukter til ham, hende og parret.

Hvor den ”gammeldags” klitoris vibrator er meget fysisk i stimulation, så er Satisfyer stimulatoren en del mere skånsom i sin bearbejdning af klitoris. Samtidig med, at produktet er super målrettet. Satisfyer er nemlig et berøringsfrit stykke sexlegetøj, der via bittesmå og intense trykbølger pirrer, tirrer og stimulerer direkte på klitoris.

Det er samtidig også muligt at opnå flere orgasmer i streg, når man først har lært sit nye orgasme-værktøj lidt bedre at kende.

Lad stimulatoren bane vejen for endnu bedre sex
Til alle jer mænd, der lige nu læser med – og med sved på panden måske tænker, at hende derhjemme aldrig bør få fingrene i sådan et super-duper produkt. For hvordan hamler man dog op med sådan en størrelse?

Her kan vi kun sige, at du i så fald ikke kun afholder hende fra en oplevelse ud over det sædvanlige. Du snyder søreme også dig selv for en hel masse frækt.

For ikke kun er det super nemt for dig at bruge denne type af klitoris stimulator på hende. Den form for stimulation med tilhørende orgasmer, sexlegetøjet kan fornøje hende med, vil uden tvivl også komme dig til gode. For er hun først 100 procent klar og i stødet, hvor ingen glidecreme er nødvendig, så venter der en masse fede og fælles sexoplevelser lige om hjørnet.