Hot sexlegetøjstilbud varmer hende i vinterkulden

Her i februar-kulden sørger danske Sinful.dk for ekstra varme til kvindekroppen ved at lancere den ultimative orgasmepakke. -- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

« Forrige
1 af 2
Næste »
 

-- Herover viser Mathilde Tiger-vibratoren --

Når det er gråt og koldt og de fleste af døgnets timer fortsat er uden solen på himlen, så handler det for mange af os rigtig meget om hjemmehygge – og når man nu alligevel er derhjemme i varmen under dynen, så kan man jo lige så godt gøre det ekstra lækkert for sig selv og hinanden.

Derfor er sexbloggeren JoanB begejstret for nyt tilbud fra sexshoppen Sinful.dk  - den ultimative orgasmepakke:

- Når jeg blogger om forskellige sexlegetøjsprodukter, så kommer jeg indimellem med forslag til, hvad man med fordel kan kombinere med hinanden. Og at Sinful shoppen nu har valgt at smide en gratis Volita klitoris vibrator efter alle kunder, der vælger at købe en Fun Factory Tiger G5 dildo vibrator, der er meget svært ikke at bifalde.

- For her er ikke kun tale om to endda rigtig gode og effektive sexlegetøjs produkter til os kvinder, hvor Tiger er til penetration og indvendig stimulation af vagina, mens Volita er en helt ny type af klitoris vibrator, man kan stimulere klitoris med på mange finurlige måder.

I skabet
Kombinationen af de to effektive vibratorer sidder også lige i skabet, fortæller sexlegetøjsekspert JoanB, der på sin blog i forbindelse med sin anmeldelse af Volita vibratoren, der ligeledes er fra tyske Fun Factory, blandt andet skrev om ”det splittede stykke sexlegetøj”:

”Heldige lille mig var en af de første, der fik mulighed for at prøve og anmelde den. Og næsten lige så hurtigt, som jeg fik Volita testet, næsten lige så hurtigt blev den min nye yndlingsvibrator i genren. Og jeg lyver ikke, når jeg siger, at Volita er næsten lige så god og effektiv til at fremkalde orgasmer som de bedste Womanizer og Satisfyer produkter. De her vibrationer, Volita klitoris vibrator er udstyret med, forplanter sig simpelthen så fantastisk ud i de her to splitter – og det, man som kvinde så blandt andet har mulighed for at gøre, er, at køre vibrations-splitterne op og ned langs klitoris, med en blød silikone-split på hver side af klitoris.”

JoanB forklarer overfor side6dk:

- Med hensyn til at benytte sig af Tiger G5 og Volita på samme tid, så er det en meget svær kombi at hamle op med - og ud over, at man noget nemmere end ellers vil kunne opnå klitoris orgasme, så er der også her god mulighed for at toppe oplevelsen med en skede-orgasme. Så har man i hvert fald da også fået varmen, smiler den kvindelige danske sexlegetøjsekspert, som desuden, i selskab med sin mand, har fundet ud af, at Volita vibratoren altså både kan benyttes til stimulation af hende og ham. Derfor burde det sexlegetøjsglade par ifå øjnene op for netop dette produkt.  

          https://www.sinful.dk/fun-factory-tiger-opladelig-dildo-vibrator