Holy shit for en penis-fængslende HolyTrainer

Enten er du manden, der skynder dig at tvinge kæresten til at læse artiklen her – eller også er du ham, der håber, at hun aldrig finder frem til den

1 af 1
 

Ikke så få kvinder har igennem tiderne tænk, sagt, skrevet og i utallige sammenhænge udtalt sig om, at mænd med jævne mellemrum udelukkende tænker med dilleren. Som naturligvis er noget værre vrøvl, da en penis som bekendt ikke kan tænke.

Til gengæld er det svært at blive uenige om, at mandens lyst og liderlighed med jævne mellemrum evner at overskygge næsten alt andet her i livet. Hvorpå manddommen igen-igen kommer i absolut fokus.

Mandens lyst og liderlighed kan styres og kontrolleres på mange finurlige måder. En af de mest effektive af slagsen foregår via brugen af en såkaldt HolyTrainer. Et petit, men super effektivt ”kyskhedsbælte” til mænd, her fundet hos danske Sinful.dk, som på den mest fængslende facon evner at holde erektionen stangen. Bogstavelig talt.

Buret lægger ikke en dæmper på lysten og liderligheden, men derimod evnen til at blive stiv – og så bliver man da først ikke til at styre af ren og skær ophidselse.

Særligt hvis partneren evner at holde spillet kørende i så tilpas lang tid, at det næsten ikke er til at bære længere. Hvilket som regel er hele ideen med såvel brugen af mandlige som det kvindelige kyskhedsbælte.  

Fysisk kontrol er alfa og omega
Kyskhedsbælter til mænd og kvinder benyttes som regel i forbindelse med dominans-lege – og er man som mand ekstra stålsat, så kan man jo også benytte en et produkt som HolyTrainer V2 kyskhedsbæltet på sig selv.

Så vil en tur på sexmesse eller op og ned ad Istedgade pludselig blive en erotisk udfordring i sig selv. For slet ikke at tale om en times tid i selskab med lige netop den pornofilm, man nu engang tænder allermest på. En sådan anordning kan naturligvis også gøre oplevelsen på det lokale bordel tanden mere pirrende end ellers – eller hvad?

Mest brugt er såvel det mandlige som det kvindelige kyskhedsbælte dog i forbindelse med intense og mere langvarige par lege, hvor netop det at afholde sin partner fra seksuel udfoldelse er alfa og omega. Spørgsmålet er nu så bare, om hende derhjemme skal læse de her ord eller ej?