Her skal du røre hende, hvis du vil tænde hende

Kvinder er meget mere end bare bryster, numse og lysthus. Men desværre kæler vi mænd sjældent ret mange andre steder. Skal du virkelig tænde en kvinde, bør du sørge for at kæle for de 11 punkter, vi gennemgår her. Det giver pote – med garanti.

1 af 1

Annonce:

 

 

Hvornår har du sidst masseret hende blidt i nakken, ladet dine fingre løbe kælent gennem hendes hår, nulret hendes øreflipper eller kælet for hendes fødder? Nej, vel? Bryster, baller og måske også lår. Det ved du giver gevinst.

Det er synd – især for hende. For hun har så mange flere erogene punkter på kroppen, som bare ligger og venter på at blive kælet for. Flere af dem kan du tilmed tilgå i fuld offentlighed. Så kan du starte på at varme hende op til en hed aften, længe inden I kommer hjem.

Skal du have lidt hjælp til, hvad det er for punkter, vi taler om? Godt! Så kommer de her:

Håret
Det er ikke kun for at se godt ud, at hun går til frisøren så tit. Det er også for, at hendes hår skal være lækkert at røre ved. Så prøv at lade fingrene løbe blidt gennem håret eller at massere hendes tindinger eller nakke kælent, mens i sidder i sofaen – og se hvor det fører hen.

Bækkenpartiet
Når først I er kommet ind i sengen, så prøv at bruge lidt tid på at kæle for området omkring hendes bækkenparti. Men prøv at holde dig fra hendes vagina, selv om den sidder lige der midt i det hele. Kæl i stedet for det øverste af hendes inderlår, rundt om siderne på hende og om over og hen over ballerne. Du kan også prøve at kysse eller slikke de samme steder og se hendes reaktion.

 

Inderlårene
Faktisk er hele inderlåret et meget følsomt og erogent punkt hos de fleste kvinder. Kælende og lidt drilske berøringer, der nærmer sig hendes lysthus og derefter rykker tilbage ned ad inderlåret. Det kan virkelig tænde hende og få hende til at hungre efter mere.

Fødderne
Intet får hende til at slappe mere af end en god gang fodmassage. Start eventuelt mens hun stadig er fuldt påklædt. Top derefter op med noget lækker massageolie og en grundigere massage, når først strømper og måske også andre tøjstykker er kommet af.

Øreflipperne
Hendes øreflipper er et andet erogent punkt, du sagtens kan begynde at bearbejde i fuld offentlighed. En stille berøring med fingerspidserne, et lille kækt niv og sådan kan sagtens klares med en arm om hendes hals – uden at nogen opdager det.

Når I senere er kommet lidt længere i processen, kan du så gå over til at kysse, slikke og måske også give øreflipperne et lille kælent bid.

Håndfladerne
Håndfladerne er også ekstremt følsomme og igen et af de steder, du kan kæle for hende på i fuld offentlighed. Start med blide berøringer med dine fingerspidser, følg håndfladens konturer kælent og nus området i midten af håndfladen blidt og behageligt.

Knæhaserne
Knæhaserne – altså området bag på knæene – er alt for overset. Igen kan du begynde at kærtegne det, allerede mens I har tøj på. Læn dig frem under bordet i restauranten eller cafeen og kærtegn hende lige i den fordybning der er mellem de to store sener på hver side af knæhasen og se hendes reaktion. Husk også at genbesøge samme sted senere, når I først er kommet af med tøjet.

 

Lænden
En kærlig hånd på lænden er den bedste måde at føre din kvinde gennem en menneskemængde på. Samtidig er det et signal om, at du beskytter hende og holder af hende – og et signal til andre om, at det her er din kvinde. Endelig er det ikke nær så anmassende som en arm om skulderen.

Når først I er blevet mere private, så prøv en række kys eller slik ned langs ryghvirvlerne eller lette kærtegn af lænden med dine hænder og fingerspidser. Det vil helt klart skubbe stemningen i den rigtige retning.

Kravebenet
Nej, den havde du ikke lige set komme, vel? Men du har sikkert bemærket, hvor sexet nogle kvinders kraveben er. Så hvorfor ikke give det lidt opmærksomhed. Det er jo oftest muligt, selv om hun er fuldt påklædt. Eventuelt kan du jo knappe hendes bluse lidt op, så de bliver nemmere at gå til. Kravebenene altså!

Nakken
Vi har allerede nævnt nakken i forbindelse med håret. Men den fortjener lidt mere opmærksomhed – også fra dig. For det er en utrolig erogen zone, der samtidig er endnu en af de steder på hendes krop, du kan komme til i fuld offentlighed, netop fordi den sjældent er dækket af tøj. Kærlige strøg med fingerspidserne kan blive indledningen til noget helt fantastisk.

 

Alle andre steder
Generelt er kvinden meget følsom for berøringer overalt på kroppen. Så der er ingen grund til at holde dig tilbage. Prøv dig frem og lad dine fingre, tunge, læber og hvad der ellers kan bruges gå på opdagelse overalt på hendes krop. Det vil du ikke komme til at fortryde!

 

Seneste 6-nyt

Hent flere