Her logger du på med din stive diller

Site har opfundet Dickometrics Penis Verification

1 af 1

Annonce:

 

Din pik er unik.

Det ved du godt. Og det ved folkene på camsoda.com også. 

Det er et site, hvor man kan se kvinder tage tøjet af foran webcam mod betaling, og de har har fundet på Dickometrics Penis Verification’ .

Så kan du logge dig ind via din pik.

Istedet for koder og nemid og fingeraftryk og retina-scanninger bruger du simpelthen din diller som adgangsbilliet til din konto.

Den skal helst være stiv, idet den åbenbart er lettere at genkende i kampklar tilstand.

Du begynder med at oploade et vellignende billede af dit erigerede lem, og derpå viser du blot din stive pik, hver gang du logger på.

Darren Press, Camsodas direktør siger:

'Ligesom et fingeraftryk og øjet har penis med træk, som man kan bruge til at identificere den på, fx størrelse, farve, form og blodårer.'

Måske er det en anelse upraktisk, at man allerede skal være klar med stiv pik, når man logger ind. Men heldigvis kan man også bare bruge sine almindelige koder.

Du kan se det som en slags dick pics.

Du ved, den slags selvportrætter, som nogle nogle mænd bare ikke kan lade være med at tage af deres stolte manddom og derpå sende til uforvarende kvinder.

Ja, den slags fotos, som du selvfølgelig aaaaldrig har sendt til nogen, viser sig nu at kunne bruges i en situation, hvor de giver endnu mere mening.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere