Her får du prostata på komedie

Hvis du lader kæresten tage dig bagfra med en strap on dildo, så får I begge en helt ny form for sexoplevelse

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Heteroseksuelle mænd kan have lidt svært ved at indrømme over for både sig selv og partneren, det handler om sexfantasien og lysten til at modtage analt

'Det er ret så umandigt,' tænker og mener en del stadig. Mens det øjensynlig ikke er lige så ukvindeligt, at hun er med på at blive penetreret analt. Men sådan er der jo så meget.

Der er dog både lys og ligestilling kønnene imellem tæt forude, når det kommer til netop at modtage analt. For kun flere og flere mænd, både yngre som ældre, går i disse år imod strømmen.

De tør godt indrømme over for partneren, at de tænder på tanken og fantasien om at være ham, der skal penetreres analt – hvorpå den nok så berømte og berygtede strap on helt naturligt kommer dansende ind i billedet fra højre.

Glem nu ikke prostata
”Med Fetish Fantasy Dobbelt Strap-on har hun mulighed for at stimulere sin partner og selv blive stimuleret på samme tid. Strap-on dildoen har nemlig en mindre dildo på bagsiden, som hun kan have siddende vaginalt oppe, imens hun har den på. Den ene af jer tager strap-on'en på og gør klar til stimulere den anden enten forfra eller bragfra, alt efter om I er kvinde/kvinde eller kvinde/mand,” fortæller danske Sinful.dk om blot et af mange strap-on varianter, man som par kan sexhygge sig med – samt ikke mindst udvide det fælles repertoire i sengen med.

Og glem i den forbindelse den der med, at det er mere almindeligt at hun end han  lægger bagdel til både fingre og dildoer. For den argumentation er her i 2019 nok lidt langt ude i hampen – ikke mindst med tanke på, at en af mandens helt store lystpunkter, prostata, lige netop stimuleres via anal penetration.

Noget ingen kvinde derimod nogensinde vil komme til at opleve.