Her er (trylle)staven, der garanterer hende orgasme

1 af 1
 

Hvad manden ikke altid kan, det evner en helt bestemt type af massageapparat – nemlig en såkaldt magic wand/tryllestav. Et på alle måder magisk stykke sexlegetøj, når vibratoren først for alvor er kommet op i svingninger.

Som bekendt skal man aldrig gå tilbage til en fuser. Og derfor er det nok den bedste blåstempling af massageapparatet magic wand vibratoren, der har været i handlen siden engang i midten af 1960erne.

Altså i nu mere end 50 år, og fortsat kommer der hvert år nye kvindelige fans til, der har fået øjnene op for dette her ”gamle” stykke sexlegetøj.

Nu findes den i en lang række udgaver, men alle er udstyret med et stort og fleksibelt, boldformet vibratorhoved. Som ikke kun rammer og stimulerer klitoris, men vibrator-stimulerer hele området omkring klitoris. En af de væsentligste årsager til, at brugen af en magic wand vibrator i 99 ud af 100 tilfælde giver orgasme ved kasse et.

Tryllestaven bypasser det mentale aspekt
En anden og mindst lige så væsentlig faktor omkring denne type af massageapparats effektivitet, er produktets super kraftige vibrationerm som i langt de fleste tilfælde evner at bypasse eventuelle mentale hindringer.

Så har du som kvinde svært ved at komme hele vejen i mål, primært fordi hjernen undervejs blokerer, så kan en magic wand vibrator meget vel være løsningen.

Da moder-Wanden, Hitachi Magic Wand, i sin tid så dagens lys, var stavmassageapparatet designet og udviklet med henblik på at lindre ømme muskler i blandt andet ryg og nakke.

Det kan enhver wand naturligvis stadig benyttes til. Men hurtigt fandt kvinderne anno den seksuelle frigørelse/hippie-tiden i slutningen af 1960erne ud af, at den magiske vibrator i høj grad også kunne trylle under bæltestedet – og resten er sexlegetøjs-historie.    

Kunne du tænke dig at forkæle hende derhjemme med et sådant produkt, så tag desuden med i beregningen, at stavmassageapparatet også er super nem at betjene. For med en sådan er det nemlig komplet umuligt ikke at ramme plet.

Ovenstående magic wand vibratorer er alle fundet hos danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med salg af sexlegetøj.