Her er trussen, der får hende til at komme

Trusser med indbygget dildo er det ultimative stykke skjult sexlegetøj til at gå i byen med

1 af 1
 

Så er vi der igen: Hvad andre ikke aner en disse om, kan andre heller ikke blive forarget over.

Mange legesyge par i dag tager i byen med deres smartphone kontrollerede sexlegetøj. Hvor det som regel er hende, der har en vibrator gemt i trussen eller oppe i vagina, mens kæresten er ham eller hende, der via smartphonen styrer, hvor, hvornår og hvor meget, hun lige nu og her skal vibrator stimuleres.

Men der findes altså også andre sexlegetøjs produkter, der lidt på samme facon, og fortsat i det skjulte, kan benyttes i det offentlige rum. Eller hvor man nu føler trang og lyst til i al hemmelighed at give den gas. Som nu fx trussen med den indvendige dildo til kvinden.

Altså en omvendt såkaldt strapon, hvor dildoen, der er fastgjort til trussen, pirrer hende indvendig i vagina – og hvor selv den mindste bevægelse, hun gør med underlivet, kan øge stimuleringen ret så betragteligt.

Japansk dansetrusse
I ”gamle dage”, der gik de her helt specielle trusser under navnet japansk dansetrusse – og så kan man forholdsvist nemt selv tænke sig til resten. For netop når man danser, er der som regel godt gang i underlivsbevægelserne. Og selv om man som tilskuer til dansen ikke kan se, hvad der foregår inde under dildo-trussen, så er det også bare nok at vide det. Om da ikke andet som forspil.

Og ja, naturligvis er det muligt at både gå, bevæge sig og ikke mindst danse sig til en forløsning eller to. Lige som trusserne er helt perfekte til fx blide dominans-lege hjemme i privaten, hvor partneren må nøjes med at kigge på og lide i stilhed, indtil hun eventuelt lader ham eller hende komme til fadet til sidst.   

Da trussen med den indvendige dildo, her fundet hos danske Sinful.dk, som sagt er indbygget i trussen, burde sexlegetøjs-trussen eventuelt også (med lidt god vilje) kunne benyttes analt – af både hende og ham. Så frem for udelukkende at købe en dildo-trusse til hende, burde du måske overveje at købe en ekstra fræk trusse til jer begge. 

Tjek også denne ekstra frække trusse-variant med indbygget penis-sleeve og et frækt hul til penis.