Her er smutvejen til blid bondage

Manchetter, reb og blindfold kan gøre underværker for et sexliv, der higer efter kunstigt åndedræt

1 af 1
 

Ofte gælder det om at tænke nyt – eller nok rettere at turde tænke nyt, når det kommer til at puste nyt liv i sexlivet. Og selv om begrebet bondage hurtigt kan komme til at fremkalde sexscener med timelange seancer og kilometer lange reb, så kan mindre, meget mindre, sagtens gøre tricket.

Fifty Shades bølgen, der via den nye Fifty shades Freed film i disse uger igen-igen skyller ind over landet, har uden tvivl gjort meget godt for rigtig manges sexliv. Dette til trods for, at Fifty shades universet lynhurtigt fik s/m-stemplet.

Ser du de nu tre film, der fuldender serien, så vil det dog hurtigt gå op for dig, at Christian Greys og Anastasia Steeles såkaldt s/m- og bondage-lege langt hen ad vejen befinder sig i den blide ende af spektret. Hvor vi alle kan være med.

Blid bondage
Blid bondage, som alt anden form for bondage, handler blandt andet om at dominere og blive domineret. Og kan i princippet dyrkes ved at binde hendes hænder og fødder sammen med et par tørklæder, så hun ikke kan stritte imod, når du efterfølgende tager hende. En oplagt måde at vise og bevise, at du er såkaldt mand med stor M – om da ikke andet i sengen.

I disse ligestillingstider, hvor mænd og kvinder er mere lige end nogensinde, må dog tilføjes, at det lige så godt kan være manden, der med håndjern eller et sæt manchetter lænkes til sengen eller sofabordet.

Hvert ægtepar sin smag og bondage-lyst, men intet er mere rigtigt end andet. Så længe parterne, som er nok så vigtigt, har 100 procent respekt for hinandens grænser.

Det er slet ikke så kompliceret endda
Hos danske Sinful.dk, Danmarks førende webshop med salg af alle typer af sexlegetøj og erotiske remedier og tilbehør, har man oprettet en særskilt kategori med sexlegetøj under overskriften blid bondage.

Det understreger, at vi danskere måske mere end nogensinde er hooked på at dominere og blive domineret seksuelt – primært på den lidt mere blide og mindre komplicerede facon.

Ved fx måske ”blot” at frarøve sin partner synssansen under sexlegen med et såkaldt blindfold. Det er ikke bondage i sig selv, men evner at krydre legen yderligere for både den givende og den modtagende part.

Og sådan kan man som par i princippet blive ved i en uendelighed med at bygge på og trække fra, når man leger med blid s/m og bondage. Kun fantasien og de fælles lyster styrer og bestemmer slagets gang – og det er nu slet ikke så kompliceret endda.