Her er smutvejen til bedre erektion

På 30 sekunder kan du blive tykkere og mere erigeret end nogensinde

1 af 1
 

Penisringen er et super simpelt stykke sexlegetøj, der ikke altid har haft det specielt nemt – og mange har fortsat svært ved at se den lille ring som et ægte sexlegetøjsprodukt.

Og det er dæleme synd – for både ham og hende.

Penisringen hjælper pr. automatik dig, der i forbindelse med fx præstationsangst har svært ved at opnå en brugbar rejsning, og/eller som har problemer med at holde den kørende i længere tid ad gangen.

Men ud over at være et super effektivt såkaldt hjælpemiddel, så gør penisringen dig også mere spændstig og erigeret. Produktet fremkalder simpelthen en ekstra stor og stolt udgave af din penis, du bare ikke kan opnå på andre måder.

Glæd hende med en ekstra stor
Langt de fleste mænd, uanset størrelsen af penis i erigeret tilstand, drømmer med jævne mellemrum om en centimeter eller to mere. Eller n smule mere tykkelse at gøre godt med – og også her kan penisringen gøre tricket for alle mænd.

Så ønsker du for alvor at tage røven på hende med noget nyt og spændende i sengen, så byd hende i aften på en ekstra stor. Måske endda krydret med helt automatisk at kunne klitorisstimulere hende i forbindelse med penetration, som nogle af de mere moderne penisringe, der betegnes som parprodukter, evner at gøre.

Her er penisringen udstyret med en lille vibrator, der rammer og vibratorstimulerer kvindens klitoris, når du penetrerer hende vaginalt. Dog kun i det øjeblik, du har alle centimeterne oppe i hende. Så her er kun en god ekstra god grund til at komme så tæt på hinanden i dobbeltsengen, det nu fysisk kan lade sig gøre.

Ringen skal monteres helt inde om roden
En anden populær par-variant med vibrator, der ikke kun stimulerer hende, når du er helt i bund, står danske Sinful.dk bag. Her er tale om en penisforstørrende ring, der passer alle størrelser - og hvor vibratoren kan drejes på en sådan måde, at produktet – uanset stilling – altid vil kunne ramme plet.

Og husk nu for søren at barbere dig helt glat rundt om skaftet, hvor ringen skal placeres, hvis du/I ønsker at få det maksimale ud af produktet. Kommer de små hår først i klemme, så gør det nemlig nas.

Husk desuden at penisringen skal monteres, når du enten er slap eller som minimum halv stiv.

Er du 100 procent erigeret, når du selv eller hun kommer ringen på dig, så virker den ikke efter hensigten.