Her er nytårsgaven, der sætter turbo på sexlivet i 2018

Start året med orgasmer

1 af 1
 

Har du selv og ham/hende derhjemme et fælles nytårsfortsæt om mere spændende og udfordrende sex i løbet af 2018, så har sexlegetøjsekspert JoanB et godt bud på nytårsgaveæsken til parret.

Det er ikke for ingenting, at dildoer, vibratorer, penisringe, masturbatorer mv. er samlet under begrebet og overskriften ”sexlegetøj” – og hvor trykket mindst lige så meget ligger på ”sex” som på ”legetøj”.

Sexlegetøj er nemlig primært sat i verden for at sparke døre ind til nye og anderledes former for voksen(lege). Om man så vælger at lege alene eller sammen, er en helt anden og helt personlig sag.

- Langt mere end tidligere har producenterne af sexlegetøj fokus på det legende og udfordrende element ved at benytte sexlegetøj. Ikke mindst når det kommer til såkaldt interaktivt sexlegetøj til par. Her kan smartphonen benyttes af både ham og hende til at styre og kontrollere produkterne, forklarer sexblogger og sexlegetøjsekspert JoanB, der som inspirerende nytårsgave fra parret til parret, anbefaler paræsken Sensations Unite fra We-Vibe, der indeholder en luksus-vibrator til både ham og hende.

En smartphone kontrolleret penisring med vibrationer til ham, og en smartphone kontrolleret såkaldt vibratorklemme til kvinden, der stimulerer hendes klitoris og G-punktet indvendig i vagina på samme tid. 

42-årige Mill har testet Unite-klemmen
42-årige Mill, der tester og skriver om sexlegetøjsprodukter på JoanB.dk, har for nylig testet og blogget om We-Vibe-produktet til kvinden - og fortæller blandt andet følgende om Unite-klemmen:

- We-Vibe Unite Couples Vibrator er en fin, lille parvibrator, som er til glæde for både damen og manden. Og produktet fungerer som en lille klemme, med to dele, to ”arme”. Hvor den ene del, den smalleste vibrator-arm, sættes op i skeden, så den lige berører G-punktet. Mens den anden og lidt tykkere vibrator-del sidder uden på skeden, hvor den rigtig fint stimulerer klitoris.

Læs hele Mills anmeldelse af Unite-vibratoren her  

En mandlig blogger på JoanB.dk, Manden, har af naturlige årsager taget sig af at teste parsættes produkt til mænd – og skriver blandt andet om penisringen Pivot:

”Parlegetøjets vibrationer gør, at kvinden kun yderligere stimuleres i forbindelse med vaginal penetration. Men dog udelukkende i de situationer, hvor den mandlige ringbærer er helt oppe i hende – som i sig selv fremkalder en mere intens og tæt måde at være seksuelt sammen på.”

Læs Mandens anmeldelse af Pivot her

Smartphone styret leg ude og hjemme
JoanB fortæller, at både Unite vibrator-klemmen og Pivot penisringen kan styres via den medfølgende lille og handy fjernbetjening. Eller man kan vælge at downloade en specifik app til sin smartphone – og det rigtig fede ved parsættet er, at man med stor fornøjelse både hjemme og ude kan styre og kontrollere hinandens vibratorer.

- På den måde kan man i det skjulte og super nemt spice turen i supermarkedet eller biografen ekstra op. Uden at andre end man selv ved, hvad man lige nu og her ved cafebordet har gang i af frække ting og sager. En helt unik måde at krydre sexlivet med helt nye former for lege og input, hvor kun fantasien reelt sætter grænser, er kun stigende antal par ynder at benytte sig af, slutter sexlegetøjsekspert JoanB.