Her er kvindens seks tegn på, at hun IKKE har lyst til sex med dig

For du gider ikke sex med nogen, der ikke gider sex med dig

1 af 1
 

Ja, selv på en side som side6.dk, der først og fremmest har fokus på al det sjove ved sex, kan det være på sin plads at se på de mere komplicerede sider af sex og omegn.

For vi kan ligeså godt erkende det: Sex kan også være svært - det er jo faktisk derfor, at det er så fantastisk, når det kører deruda' - lykken over at komme (op) på toppen af et bjerg, afhænger lidt af, hvor svært det har været at nå dertil...

Anyways - meget få har egentligt lyst til at have sex med en partner, der ikke selv har lyst, enten til samlejet som sådan eller til den specifikke ting, man forsøger sig med. Det kan i kampens hede bare være svært at læse de signaler.

Så er det jo godt, du har læst denne lille sag. Som du skal huske på, næste gang du ligger der og er såre forvirret:

Metro.co.uk lister kvindens seks signaler, der viser, at hun ikke bryder sig om det, du har gang i. Dette gælder primært i sengen, men kan sagtens tages i mente tidligere i forløbet.

- Hun stivner, bevæger sig ikke, holder mund.

- Græder eller virker oprevet (ja, den burde de fleste nok lure).

- Rykker sig væk fra dig.

- Samler knæene, beskytter sine kønsdele på nogen måde.

- Virker som om det gør ondt.

- Skubber dig væk.

Når du har lært at lytte til disse non-verbale nej-signaler, vil du også være bedre til at høre hendes ja, både de mundtlige og de kropslige.

Der behøver ikke at gå en ekstrem #metoo i forløbet, hvor du hele tiden spørger om lov til at tage næste skridt - men et lille bitte 'er det rart for dig? skader ingen.

Husk at gensidighed er alfa og omega i et godt knald.