Her er kugle-kæden, du bør anal-debutere med

Tænder du på tanken om at modtage anal penetration, bør du gøre fantasi og lyst til virkelighed via et stykke sexlegetøj, der gør dig mere godt end skidt.

1 af 1
 

At modtage anal penetration kan være noget at det mest lækre og givende, for både hende og ham.

Hvis du vel og mærke griber det an på den helt rigtige måde. Som IKKE er lige på og hårdt, men derimod handler om at gå lige så forsigtigt og langsomt frem. Så kan du over tid bygge dig op til at kunne klare kun større og større (i omkreds) stykker sexlegetøj.

Forcerer man som den anal-modtagende part derimod tingene, eller måske ikke evner at sige fra, når det gør mere ondt end godt, så risikerer man at få så dårlige oplevelser med sexformen, at det ikke bliver til mere. En situation en del nybegyndere desværre helt utilsigtet havner i.

Derfor er det super vigtigt, at du ikke mindst som nybegynder lægger blidt fra land – og rigtig gerne med en god glidecreme, der altid er et must, når det handler om anal penetration.

Samt ikke mindst med et stykke sexlegetøj, der er specielt udviklet til netop at anal-debutere med. Som nu denne super velegnede, såkaldte analkæde fra Sinful.dk

Vigtigt med effektiv stopklods
Sexlegetøjet til både mænd og kvinder består af en række aflange ”kugler”, og hvor det bredeste stykke kun er 2,4 centimeter. Her kan langt de fleste være med.

Læg samtidig også mærke til ”håndtaget” ude i enden af den næsten 20 centimeter lange analkæde. Ringen, man under brugen af legetøjet holder fast i, fungerer nemlig ikke kun som håndtag, men i høj grad også som effektiv stopklods, der signalerer hertil og ikke længere.

Din og/eller din partners sikkerhed for, at der ikke sker et kedeligt og pinligt forsvindings uheld.

Når du påbegynder at dyrke anal penetration, så er en velegnet anal glidecreme super vigtig.

Både i forbindelse med opvarmning og under selve akten – om du benytter sexlegetøj eller ej.

Og spar nu endelig ikke på produktet. Jo mere glidecreme, jo bedre bliver din oplevelse også.

Se også: Bedre erektion med gel, spray og creme