Her er kærestegaven, der lægger op til sex

Sexlegetøjsekspert JoanB anbefaler Horøscope som den søde kærestegave fra ham til hende, der skal forkæles med noget flot, fint og frækt

1 af 1
 

- Hvis min egen mand helt overraskende skulle finde på at begave mig med et eller andet, der ville kunne tage pusten fra mig, så ville den erotiske gaveæske Horøscope fra brandet Bijoux Indiscret ramme plet, fortæller den kvindelige danske sexblogger og sexlegetøjsekspert, der netop har testet og anmeldt Horøscope.

- Som de fleste nok allerede har gættet, så er vi ude i noget med horoskoper og stjernetegn – og allerede her er mange af os kvinder nysgerrige eller helt hooked. Men her foregår det dog på et forholdsvist jordbunden plan, så langt de fleste af os kan være med.

Det erotiske gavekoncept består af 12 forskellige Horøscope kasser, en for hvert stjernetegn. Og her gælder det naturligvis om at vælge det stjernetegn, kæresten er født i:

- Og får man ikke en sådan af ham derhjemme, så køber man da bare en kasse selv Lige som jeg også kun kan anbefale Horøscope som en lidt anderledes men vildt sød venindegave.

Hver stjernetegns-kasse indeholder en såkaldt bullet klitoris vibrator, en klitoris balm samt en faktisk rigtig fin og flot forgyldt halskæde, der nok skal gøre lykke derhjemme, fortæller Joanb, der selv er født i tvillingens tegn.

Tigerøjesten og duften af stjerneanis
- Konceptet går så på, at hvert enkelt stjernetegn har sin helt egen duft og halvædelsten – og da mit stjernetegn er tvillingen, så dufter min klitoris balm af stjerneanis, mens min halskæde er med halvædelstenen Tigerøje.

- Desuden kan man så læse sig til, hvad såvel duften som ens stjernetegns-sten kan gøre af godt for en. Tigerøje opløser blandt andet eventuelle usikkerheder og booster mit selvværd. Samt hjælper mig til at vise mit sande jeg – som da helt klart også er værd at tage med, synes jeg, smiler JoanB – og føjer så til:

- Om man så lægger mere eller mindre i de egenskaber, man bliver gjort opmærksom på, det er naturligvis helt op til en selv. Under alle omstændigheder, så er Horøscope er sød og fin gave til os kvinder, hvor der virkelig er tænkt over tingene – og som samtidig ikke koster en mindre bondegård, der selvfølgelig også tæller på plussiden.

- Her på falderebet, når vi nu alligevel taler erotiske boks-koncepter, så vil jeg da også lige nævne og anbefale den 100 procent danske sexlegetøj begynderboks fra Sinful.dk. En rigtig god og ikke mindst billig måde at komme godt og sikkert i gang med at bruge sexlegetøj både solo og sammen. Gaven fra os til os, der leger med tanken om at krydre sexlivet med sexlegetøj, slutter Joanb.