Her er er årets sexnyheder

EroFame sexlegetøjsmesse i tyske Hannover har netop været afholdt

1 af 1
 

På messen EroFame præsenteres nye og opdaterede stykker sexlegetøj, du har mulighed for at købe og lege med i den nærmeste fremtid.

Lige så sikkert som amen i kirken og Superliga fodbold i fjernsynet, så er Nordens førende webshop med salg af sexlegetøj, danske Sinful.dk altid med på oktober måneds største og mest betydningsfulde fagmesse med sexlegetøj i Europa.

For det er her, det sner – det er her, nyheder præsenteret og lanceres. Og det er i de store messehaller i Hannover, der indgås et hav af aftaler mellem alverdens producenter og webshops som danske Sinful.dk hjemme i Danmark.

Orgasme-pingvin trykbølge stimulerer
Rigtig mange kender til den berøringsfrie klitoris stimulator Womanizer, lidt færre til konkurrenten Satisfyer. Men dette vil formentlig hurtigt komme til at ændre sig, spår flere eksperter.

For Satisfyer er lynhurtigt kommet fra baghjul og har snart fået overhalet rivalen indenom.

 

Blandt andet ved at lancere en lille og nuttet pingvin - som er en ægte ulv i fåreklæder. Her har vi nemlig at gøre med en pulserende trykbølge stimulator, der for alvor kan få kvinderne helt op under taget af tilfredsstillelse. Hvorfor orgasme-pingvinen da også var blandt favoritterne på årets EroFame messe.

I det hele taget så evner Satisfyer med deres arsenal af orgasmefremkaldere til kvinder for alvor at sætte Womanizer under pres. EroFame messen da også var et klokkeklart bevis på. Så det bliver mere end spændende hvad duellen de to store imellem i den nærmeste fremtid kommer til at byde på.

We-Vibe Jive – og alle de andre
Kender du blot en smule til moderne og ekstra flot designet sexlegetøj, så har du med garanti også hørt om producenten We-Vibe. Der ligeledes satte deres præg på den store forhandlermesse i Tyskland.

We-Vibe gør det primært i super kvinde- og parvenlige sexlegetøjsprodukter, der via Smartphonen kan styres på tværs af kontinenter. Men producenten har nu også et kombineret bækkenbundsæg og parlege-æg som Jive på plakaten.

Et parprodukt, der vakte opsigt på EroFame – og som lige så godt kan benyttes til at træne og styrke bækkenbundsmusklen med, som vibratorægget ude i byen eller i biografmørket kan bæres af hende, mens partneren med sin smartphone sørger for, at filmens handling pludselig kommer i anden række. 

Storleverandør af orgasmer på stribe
Nøjagtig som på Satisfyer-standen på EroFame, så flokkedes diverse eksperter, bloggere, indkøbere og konkurrenter om produkterne på We-Vibe standen.

For naturligvis kigger man da hinanden godt og grundigt over skulderen. I dag er det nemlig mere end nogensinde hårdt arbejde og hardcore business at være storleverandør til mænd, kvinder og pars lyster og tilfredsstillelse i sengen.

Se video fra EroFame messen her