Her er dit nye 50 Shades legetøj

Hos Sinful.dk har man allerede nu de nye stykker sexlegetøj fra den kommende Freed-film klar på hylderne til julehandlen

1 af 1
 

Først jul, så nytår, og så er der ikke mange dage til Valentinedag, hvor vi atter skal en tur i biffen for at se en ny omgang Fifty Shades erotikfilm. 

Tredje Fifty Shades film med Anastasia Steele og Christian Grey er lige på trapperne.

Den pirrende trailer har du måske allerede set – og nøjagtig som med det første og andet filmudspil, så kommer der også denne gang nyt Fifty Shades sexlegetøj på markedet i forbindelse med Freed-filmen.

Og rigtig meget tyder på, at producenten bag den originale Fifty Shades produktserie igen-igen har evnet at overgå sig selv. Denne gang med en række nye, inspirerende produkter i guld, dyb lilla og læder, der har rod i den kommende films handling og univers.

Nå, men en ting ad gangen – og først skal vi som bekendt lige ”have julen overstået”.

Og står du her og mangler den mere personlige og frække gave til hende derhjemme, der IKKE skal ind under familiens juletræ, så tjek lige denne Desire Blooms Klitoris Vibrator, fra den nye Freed-serie, ud.

En ægte jule-, advents eller Valentines-gave, hun ikke kan blive andet end glad og fornøjet over – og som nok også skal bidrage til at gøre den kommende kolde tid en smule mere hot at stå igennem sammen. 

Anastasia bliver gravid
De fleste, der går i biografen for at se en Fifty Shades film, gør det primært, for det erotiske islæts skyld. Ikke specielt meget på grund af plottet – eller måske mangel på samme.

Derfor gør det nok heller ikke det store at afsløre, at Anastasia i Freed filmen bliver gravid.

Men sådan kan det jo gå, når man konstant og hele tiden dyrker en fandens masse vild sex.

En såkaldt glædelig begivenhed, som dog ikke huer den kommende far specielt meget.

Af gode grunde bliver han en smule nervøs over, om Anastasia fremadrettet vil koncentrere sig mere om afkommet end om ham – som helt klart også er oplevet før.

Men mon dog ikke, som i alle gode film, at det sexglade par også får knaldet denne lille hurdle i parforholdet på plads.

Nå, men det er jo deres problem. For alle os, der nøjes med at kigge på udefra, handler turen i biffen til februar om at spice den grå hverdag op med en solid dosis erotik.

For efterfølgende at tage direkte hjem under dynerne i dobbeltsengen for at gøre de visuelle input til egen seksuel virkelighed. Yderligere inspiration i den boldgade finder du/I lige her.

  

 

-------------------