Her er det perfekte håndjob

Hun er sikkert rigtig god med både hånd og mund. Oplevelsen kan dog både blive bedre og meget mere fræk – hvis du altså sørger for at forære hende lidt ekstra håndhjælp

1 af 1
 

Et er, når man bruger hånden på sig selv. På sin egen stive penis. De fleste mænd har jo trods alt en hel del erfaring med netop denne type af onani.

Krydrer man endda håndjobbet med en god og effektiv glidecreme, gerne silikonebaseret, så kan det hurtigt gå hen og blive rigtig godt.

Noget helt andet og endnu bedre er dog, når kæresten vælger at bruge hånden eller hænderne på en. Særligt hvis hun lige nøjagtig ved, hvordan og hvorledes man bedst kan lide det. Her kan en velegnet glidecreme også kun højne oplevelsen yderligere.

Det blvier endnu bedre, når et såkaldt onani sleeve kommer i spil. Som fx dette onani sleeve fra producenten Marc Dorcel.

Et brand, der ikke kun er kendt verden over for sine super lækre og meget spillevenlige pornoproduktioner, men som også står bag en lang række af effektive sexlegetøjsprodukter til såvel ham, hende og parret.

I hvor lang tid kan du mon holde?
Til forskel fra en del masturbatorer, hvor man under onanien ikke kan klemme om produktet, så kan de her små og billige, men super effektive gummi-sleeves nærmest benyttes som en handske. Hvor man selv eller ens partner har en ekstra god feeling med hele penis, fra rod til top, under håndbehandlingen.

Men her er det altså et must, at glidecremen kommer i spil – for ellers hverken spiller eller glider masturbationen slet ikke.

Så få hende til at bruge godt med creme, inden hun benytter jeres fælles, nye bedste legetøjsven på dig.

Du vil blive hooked på netop denne form for stimulation af penis, der for de fleste mænds vedkommende pænt hurtigt fører til en ordentlig omgang hvidt fyrværkeri. I hvor lang tid kan du mon holde til en sådan omgang?

 

Er du/I blevet nysgerrige på, hvad Marc Dorcel https://www.sinful.dk/marc-dorcel eller har på hylderne til at krydre onanien og det fælles sexliv med, så tjek ovenstående link til danske Sinful.dk. Her finder du et bredt udvalg af producentens mest populære stykker sexlegetøj.

 

---------------