Her er det godt med lange nosser

Med en såkaldt ball stretcher sidder dine kugler som i en skruestik – og bliver samtidig ekstra lange og modtagelige for seksuel stimulation

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Med en penisring opnår manden en både tykkere og mere spændstig penis end ellers – og tænder man på, at penis slet ikke har mulighed for at vokse, selv om man er nok så liderlig, så er den mandlige pendant til kvindens kyskhedsbælte, penisburet, lige sagen.

Men her slutter sexlegetøjslegen med mandens pænt ømtålelige genitalier ikke.

Det er nemlig også muligt at få kuglerne/klunkerne/nosserne godt og grundigt på komedie med en såkaldt ball stretcher. Som man selv - eller hun – presser ens kugler ned i, så de sidder som i en midlertidig skruestik.   

”Den bløde ball stretcher er designet ligesom en pose, der sættes om dine testikler, hvor den strammer godt til. Den tilfører en kinky og pirrende dimension til din sexleg,” fortæller danske Sinful.dk om et af flere produkter i denne helt specielle kategori med sexlegetøj.

Den henvender sig til mænd, der tænder på en lille smule smerte under bæltestedet.

Tænder du også på ømme kugler
Det er nemlig meget svært at forestille sig, at kuglerne, når de udsættes for denne her type af intens indespærring og strækbehandling, ikke bliver blot en smule ømme – som naturligvis da også er meningen.

Lige som der nok heller ikke skal ret meget berøring af området til, inden det decideret gør blot en smule ondt. Der, når de små sexlege for alvor spiller, som bekendt også kan være pænt ophidsende – for både ham og hende.

At lade sin penis indespærre i et pikbur, hvor kæresten råder over nøglen til at lukke kalorius ud i friheden igen – og/eller man får klemt sine kugler ned i en ball stretcher, er sexlegetøj, der hører under kategorien fetich. Hvor legene nemt kan vare over flere timer, hvis ikke i dagevis.

Produkterne kan med stor glæde og fornøjelse dog også benyttes af parret, der på forskellig vis ønsker at eksperimentere og prøver grænser af – og hvor manden intet har imod at være den, der står model til lidt af hvert.

Også henvendt singlemanden
Er du singlemand, så kan disse stykker sexlegetøj krydre og gøre onanien mere spændende og udfordrende end ellers. Efter en dag på jobbet med penis i bur og klunkerne klemt godt og grundigt inde i en ball stretcher, så er det kun ekstra forløsende at give los med en god pornofilm på skærmen, når man endelig er hjemme igen.