Her er det frække legetøj til sex i det fri

Dyrk sex i solen – uden at smide tøjet

1 af 1
 

Sexblogger JoanB anbefaler, at kærestepar her i sommervarmen dropper dobbeltsengen til fordel for at dyrke sex i det fri. For at styrke og gøre fælles sexliv mere rigt og spændende.

Bedst af alt er, at sexlegene kan praktiseres i det skjulte – og uden nødvendigvis at smide tøjet.

- Hvis man som par ønsker at sexlege udenfor hjemmets fire vægge, så er sommerperioden en super oplagt tid. Her kan man nemlig tage de små sexlege med ud på gaden, på stranden eller hygge sig med dem på en af de mange musikfestivaller, der afholdes i denne tid.

- Spændende, pirrende og udfordrende sexlege i det offentlige rum, der kan hjælpe til med at knytte ekstra gode og solide bånd i parforholdet. For netop det her med, at vi, kun du og jeg, har noget helt særligt sammen, ingen andre ved noget om – og som nødvendigvis heller aldrig kommer videre til andre, booster både det fælles sexliv og sexlysten til hinanden, smiler sexlegetøjsekspert og sexblogger JoanB – og fortsætter:   

-Der bliver talt og skrevet rigtig meget om dogging og sex i det fri, hvor man smider tøjet og dyrker sex på nudiststranden, i skoven eller på et afsidesliggende grønt område. Hvis man ikke slår sig seksuelt løs i egen have. Og helt fint med det. Men langt fra alle er til sex i det fri, hvor tøjet skal af, og hvor der er risiko for at blive opdaget midt i akten.

Men at sexlege sammen i det offentlige rum kan sagtens foregå i det skjulte ved hjælp af moderne stykker sexlegetøj.

Dyrk dansesex med dit musikidol
- Er du singlekvinde, der tænder på tanken om at stimulere dig selv seksuelt under en eller flere af koncerterne i forbindelse med sommerens mange musiskfestivaler, så kan du gøre det helt uden at afsløre dig selv. Eller for den sags skyld at genere andre med din frække sololeg – og til dette vil jeg anbefale parvibratoren Sync. Der både kan benyttes af parret og af hende alene.

We-Vibe Sync er en såkaldt klemmevibrator, der kan sidde af sig selv, som en lille klemme, og hvor sexlegetøjet dels vibratorstimulerer oppe i vagina, dels direkte på klitoris – på en og samme tid.

Vibratoren kan kobles op på din smartphone, der via et helt særligt We-Vibe vibrator-mode kan få klemmen til at vibrere i takt med den musik, de rytmer og den koncert, man nu står og hører og danser til. Så selv om man fx står tæt sammen med en flok venner, midt imellem mange andre tusinde koncertgæster, så har man alligevel denne her vibratorsex-oplevelse helt med sig selv – og indirekte med ham den lækre oppe på scenen, der går lige i bukserne på en. 

- Noget jeg selv har oplevet på egen krop, hvor jeg på et tidspunkt havde lækker sex med mig selv og med Rasmus Walter i ørerne og nede mellem benene – og samtidig fantaserede lidt frækt om manden. For det er jo ikke forbudt at fantasere imens.

- Så skulle jeg pege på et helt specielt stykke sexlegetøj/vibrator til kvinden i denne genre, så må det være We-Vibe Sync. Den har jeg da også testet og kåret til hidtil bedste parvibrator, man dog lige så godt og effektivt kan sexlege solo med.  

Giv hende godnat-orgasme pr. langdistance
- Som par, der sexleger sammen, enten ude eller hjemme, kan man også vælge at benytte sig af en smartphone kontrolleret vibratorklemme. Eller eventuelt et vibrator-æg, altså et bækkenbunds-æg med vibrationer, hun bærer oppe i vagina. Der ligeledes kan kontrolleres via smartphonen af ens partner, på både helt korte og ekstra lange afstande.

Hun kan fx slikke sol på stranden med sin vibrator oppe her i Danmark, mens han sidder på et hotelværelse med sin smartphone i USA og styrer slagets gang. Eller hvis han er hjemme, så kan manden ligge lige ved siden af hende og gøre nøjagtig det samme.

Et andet spændende scenario kunne være, at hun var på ferie sydpå sammen med veninderne, mens han pænt blev hjemme og passede undergene. Men hvor han imens – og forhåbentlig og hun – stadig gerne ville have mulighed for at sexlege lidt sammen med kæresten. Så man fortsat kunne holde denne her intime og frække kontakt, selv om man ikke rent fysisk er sammen.  

Også her kunne det være en rigtig god ide at investere i et eller flere produkter fra den verdenskendte producent af sexlegetøj til par, We-Vibe. Der har fået udviklet en helt særlig app til smartphonen til lige netop langdistanceleg. En app, der giver en lang række muligheder for at styre både sine egne og partnerens vibratorer – og som mere eller mindre alle We-Vibes mange vibrator-varianter i dag kan kobles op på, fortsætter den danske sexlegetøjsekspert, hvis test og anbefalinger parvibratorer og bækkenbundsæg til parleg, du kan læse her.

- Og ja, selvfølgelig findes der også smartphone styrede vibratorer til ham, hun kan tage kontrollen over. Når han fx sendes i byen for at handle ind til aftensmad. Eller hvad man nu i fællesskab finder på – eller vælger at udfordre hinanden med under turen på stranden. 

Igen sætter kun fantasien og lysten til at lege grænser
Og nej, han skal ikke benytte et af hendes vibrator-æg, der udelukkende er til vaginal stimulation.

- Til manden vil jeg derimod anbefale penisringen Verge – en super effektiv penisring, hvor både skaftet og bollerne skal igennem selve ringen, mens en tilhørende vibrator så samtidig stimulerer mellemkødet. Så ikke kun gør denne penisring ham ekstra stor og spændstig, den giver også hende mulighed for at have rigtig meget at sige i forhold til hvor, hvornår og hvor længe, hans penisring-vibrator nu skal vibrere.

Læs JoanBs store test og anbefalinger af interaktivt sexlegetøj til par, hvor penisringen Verge også får rosende ord med på vejen her        

Smartphonen skjuler jeres frække hensigter
- Benytter man sin smartphone som fjernbetjening, når man sexleger alene eller sammen i det offentlige rum, så oplever man kun meget sjældent problemer med, at der pludselig ingen kontakt er. Forbindelsen er simpelthen meget mere sikker i forhold til at benytte en mere almindelig fjernbetjening, hvor rækkevidden heller ikke altid er speciel fantastisk. Som hurtigt kan spolere meget af legen.

- For det andet skjuler smartphonen i sig selv ens frække hensigter og lege. Alle går jo i dag rundt og glor på deres smartphone. I tide og utide. Så at han sidder på tæppet i parken og roder ved sin smartphone, mens hun ligger og soler sig ved siden af, vækker nul opsigt. Men folk skulle bare vide – som er en meget væsentlig del af de her sexlege, man kan have sammen. Hvor som helst – og når som helst.

- Skulle man få lyst til at tage sit fjernbetjente sexlegetøj med på stranden, hvor man også ønsker at benytte sig af det, når hun går en tur i vandet, så vær dog lige sikker på, at vibratoren er 100 procent vandtæt. Ellers kan det spændende og hyggelige meget hurtigt blive afløst af stor ærgrelse. 

- Tager man til stranden eller en tur ind til byen for at lege med sit sexlegetøj, kan man selvfølgelig godt vælge køre på hjemmefra. Altså hvor hun og/eller han hjemmefra søger for at den smartphone-styrede vibrator nu engang er placeret, hvor den nu skal placeres.

. Ellers vil jeg anbefale, at man medbringer en lille tube glidecreme, eller en håndfuld af de her små engangsbreve med glidecreme, og så opbevarer det det sammen med sexlegetøjet i en lille satinpose i tasken. Og husk nu altid at oplade produkterne, inden I tager hjemmefra.

Drag nu nytte af super sommeren
- Drag for søren nu nytte af denne her helt fantastiske sommer, vi har i år. Sex skal heller ikke nødvendigvis ALTID dyrkes i sengen. Så kom lidt væk fra skærmene og ud af huset – og hyg jer så sammen med de her ”forbudte” små, hemmelige lege, man via de her sexlegetøjsprodukter har mulighed for at have sammen – ude i den friske luft.

- Desuden skal vi også, synes jeg, helt generelt være bedre til at udfordre os selv og hinanden seksuelt. Som i høj grad bidrager til at gøre det fælles sexliv mere interessant og spændende – og hvor der samtidig nul risiko for, at man undervejs blufærdighedskrænker andre mennesker.