Her er datingprofilen, der garanterer dig succes

Det kan ikke gå galt

1 af 1
 

Selv i disse Tindertider, hvor man rask væk swiper løs uden at bruge tid på at eventuelt skimme den profiltekst, der måske, måske ikke medfølger, er der alligevel fordele ved at gøre sig umage med de ord, man bruger om sig selv og sin potentielle parnter.

Det gælder især, hvis man bruger mere traditionelle datingsites som match.com eller Zoosk.com. Begge tjenester har lige offentliggjort statistik om brugernes adfærd og valg af ord.

Match.com har ifølge dailymail.co.uk analyseret teksterne på de mest populære profiler og derved identificeret visse stikord, der går igen:

Zoosk.com er gået mere gastronomisk tilværks. De analyserede 3.733.185 datingprofiler og 364.609.566 og kom frem til, at følgende slags mad blev nævnt mest i de profiler, der fik flest henvendelser:

Så baggrund af disse data har vi kreeret den ultimative profiltekst.

Hej

Jeg elsker guacamole, og det er også sjovt at spise kartofler- men hvis jeg skal være helt ærlig, er det at dele chokolade med venner det letteste. Jeg griner, når jeg laver en salat og er lykkelig for sushi med avocado. Pasta med ost giver mig lyst til at danse, og jeg er så venlig, at jeg gerne deler en burger med dig. Bagefter vil det være nice med en kage.

Den kan du kopiere - og hvis du ikke får succes, må konklusionen så være: Du har visse udfordringer med hensyn til dit udseende: