Her er Danmarks mest svedige sexkjole

I den kogende sommervarme kræver det sin kvinde at smyge sig i en kropsnær latexkjole, der på flere måder gør hende ekstra hot og sexet

1 af 1
 

Om du er mand eller kvinde, behøver du ikke nødvendigvis at være del af fetich- eller sexklubmiljøet for at iklæde dig tætsiddende latex.

Et stigende antal kvinder ynder fx at krydre sexlivet på hjemmebanen med en kropsnær og udfordrende latex kjole - og heldigt for hendes partner er det, at det her i sommervarmen kan være lidt af en kunst at få det kropsklæbende outfit af igen.

Hvorfor hun med garanti skal have en hjælpende hånd, når hot forspil skal veksles til mere dyriske nøgenudfoldelser.  

Vælger hun til gengæld at gå i byen med sin nye gummikjole på, der også er en velvalgt mulighed, hvis byturen skal være ekstra hot og sexet, så kan trusserne godt blive hjemme. Der er i hvert fald ingen chance/risiko for, at selv det kraftigste vindpust afslører hendes lille hemmelighed.

For når latexkjolen eller latexdragten først sidder, som den nu skal, så er den – bogstaveligt talt – som klistret til kroppen. Hvorfor latex da også er specielt velegnet til ham og hende, der helt ned i den mindste detalje ønsker at udstille sine kropslige former.

Latex signalerer hardcore sex
Man kan sagtens være hardcore latex-elsker, uden at passionen decideret har med sex at gøre.

For en del super inkarnerede latex-fetichister handler det udelukkende om duften og oplevelsen af at være iklædt latex mere end om at heldragten krydret med en gasmaske er seksuelt ophidsende.

Er man derimod IKKE fuldblods latex-fetichist, er det super udbredt at benytte sine forskellige typer af latex beklædning til at sende et klokkeklart signal til omverden om, at man er med på lidt af hvert seksuelt.

Hvorfor alle typer af latex-outfits da også er ekstra udbredt i sex-klub og BDSM-miljøet – og hvor de ofte knald(e)sorte og pornorøde beklædningsgenstande nærmest pr. automatik signalerer, at man er til mere hardcore sex.

Hvis du her i sommerheden har ladet dig inspirere af overstående, så husk dog lige at krydre byturen iklædt latexdragt med indtag af rigelige mængder vand. For ikke blot sveder man ekstra meget, når man ifører sig latex. Sveden hagler simpelthen af en. Så er du seriøst svedig sex, så har du fået opskriften nu. 

Ovenstående latex outifts er alle fundet hos danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med alle typer af sexlegetøj, lingeri og erotisk tilbehør.