Her er æggene, der sætter turbo under jeres sexliv

Vibratorægget skal ikke ses - det skal udelukkende mærkes.

1 af 1
 

Selvom det kun er hende, der rent fysisk bliver stimuleret, så er den mentale del af legen mindst lige så ophidsende for partneren. 

De små og fjernbetjente lege-æg for voksne må IKKE benyttes analt - kun vaginalt.

Det er altså udelukkende kvinden, der her kan være den modtagende part – og dog; for placerer manden vibratorægget i sine boksershorts, klods op ad sine ædlere dele, så kan han jo godt være den modtagende part, når I sammen leger med æg.

Nå, men tilbage til hvad dette specielle stykke sexlegetøj, der kan benyttes af både par og hende solo, reelt fungerer bedst til. Nemlig til den form for frække par lege, hvor hun er æg-bærer, og partneren er den, der har kontrollen og styrer slagets gang.

Hvad enten man vælger at køre på derhjemme eller ude i det offentlige rum.

Lille og diskret vibrator
I realiteten sætter kun lysterne og fantasien grænser for tid og sted, samt hvor og hvor længe man i fælleskab ønsker at lade det fjernbetjente vibrator-æg være centrum for begivenhederne.

Ingen andre kan nemlig se eller høre, at hun bærer rundt på den lille vibrator oppe i vagina.

Samtidig er fjernbetjeningen så lille, at den helt diskret kan ligge i hånden og/eller opbevares i bukselommen til næste gang, man ønsker at fyre op under æggets vibrationer.   

Dette kunne jo passende være i det øjeblik, hun stiller sig op til baren for at bestille den næste omgang øl. Så skal hun til at bevise, om hun i situationen altså evner at koncentrere sig om både ordreafgivelse og hævekort, mens orgasmen i samme moment kun bygger sig mere og mere op. 

Nordens førende webshop med salg af sexlegetøj - danske Sinful.dk - oplever også hvor populære de små og effektive voksen-æg er – og har endda fået fremstillet deres eget fjernbetjente æg med vibrationer.

Og er I som par indehavere af hele to æg, så er der mulighed for, at du både kan vibrator-stimulere hende vaginalt og på klitoris på samme tid. En kombi som kun få kvinder kan stå for i ret lang tid ad gangen, når først du for alvor sætter gang i produkterne.