Hendes irriterende vaner og holdninger ændrer sig sjældent

Har du lige mødt hende den fantastiske, er det næppe noget, du tænker over. Alle de der småting, du lige studser over eller de ting hun gør, der rent faktisk irriterer dig. For det ændrer sig jo nok, i takt med at I lærer hinanden bedre at kende. Den kølige sandhed er bare, at det sjældent er tilfældet.

1 af 1

Annonce:

 


Uha, den første tid er bare helt fantastisk. I er nyforelskede og nyder hinanden i fulde drag. Men der er også alle de der gange, hvor hun lige gør et eller andet, der irriterer dig, eller siger noget, du studser over. Det kan være en holdning hun har til en bestemt ting, som du er vildt uenig med hende i, eller det kan være et eller andet, hun gør, når I er sammen, som du ikke bryder dig om. Eller at der bare er nogle punkter, hvor hun er skide irriterende.

Men du lader det ligge og tænker, at det nok går over. Eller at det ændrer sig, når I har været sammen et stykke tid og du har fået opdraget lidt på hende. For lige nu har I bare travlt med at lære hinanden at kende både på den hverdagsmæssige og den seksuelle front. Så hvorfor bekymre sig om bagateller?


Bagateller har det med at vokse sig større

Problemet er bare, at bagateller har det med at vokse sig større, når først hverdagen indtræder og den første forelskelse er dampet af. Så bliver hendes underlige ideer og mærkelige vaner, som du måske nok bemærkede i starten, men ikke tænkte nærmere over, til daglige irritationer og måske kilden til gentagne skænderier.

Det gælder også på den seksuelle front. En klog mand sagde en gang, at hvis du lagde en ært i en krukke for hver gang I havde sex sammen det første år og derefter tog en ært op af krukken igen, hver gang I havde sex de efterfølgende år, så ville der være ærter nok i krukken til resten af livet.

Den pludselige opbremsning i sexlivet, kan være svær at tage for de fleste mænd. For måske viser det sig, at hun er en kold fisk og du oftere ender med at sidde og rykke den af til Eromaxxx, end være sammen med hende. Men måske lagde du godt mærke til faresignalerne i starten, men var for forelsket til at gøre noget ved dem.


Lav en forventningsafstemning, når I bliver klar over, at det er alvor

Det lyder koldt og kynisk. Men faktisk brude I stoppe op, sætte jer ned og lave en forventningsafstemning, den dag I bliver klar over, at det her er ved at udvikle sig til et seriøst forhold. Det kan være, den dag I beslutter jer for, at I nu er kærester, eller den dag I beslutter jer for, at I vil flytte sammen.

Få snakket de forskellige ting igennem, som generer jer ved hinanden og få fundet ud af, hvad I hver især har af forventninger til det her forhold. Det gælder alle facetter af forholdet: Hverdagslivet, sexlivet og om I skal have børn og så videre. Kort sagt alle livets store og små beslutninger.

Hør hvad hinanden siger og vær ærlige – og tænk så: Kan jeg leve med det her – også om 10, 20 eller 30 år?


Kvinder tror altid, de kan lave om på os

Når du hører hendes svar, så hav in mente, at mange kvinder har en tendens til at tro, at de kan lave om på os. Men efter måske 5-10 år finder hun så ud af, at det kan hun ikke og så vil hun gerne videre. Så find ud af, hvad hun har af ankepunkter på dig og forhold dig så til, om du virkelig kan lave om på dem.

Nærmer I jer de 40 og har hun ikke fået børn, vil hun sikkert havde dem med dig. Det er måske ikke så fedt, hvis du allerede har børn fra et tidligere forhold, og mener, at du har fået de unger, du skal have. Men måske lader hun det passere, fordi hun tænker, at du ændrer mening. Men hvis du så ikke gør i løbet af et par år, vil hun sikkert også se sig om efter noget nyt. Så vær ærlig – også over for dig selv, når I forventningsafstemmer jeres parforhold.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere