Hendes garanti for orgasme er din sikkerhed for god sex

Har I en fræk tryllestav ved hånden, så skal hun nok hurtigt komme i mål

1 af 1
 

Den mand, der seksuelt er til kvinder, som på et eller andet tidspunkt ikke har taget sig til hovedet over kæresten i sengen, findes simpelthen ikke.

 For nu mente man jo lige, at man gjorde det helt rigtige, og så ramte man alligevel helt ved siden af. For hun var hverken klar, våd og tændt nok til at gå videre, som hun jo så klart udtrykte sig. Hvorpå det var slut for denne gang.

Men der findes jo heller ikke en stensikker opskrift på, hvordan og hvorledes man bør gribe sex med kæresten an på. For også dette varierer nemlig fra gang til gang. Til gengæld kan du som mand være helt sikker på, at får hun først en orgasme eller to, fx som forspil, så er hun efterfølgende (som regel) også meget mere tændt og på.

Og her er det så, at den nok så berømte Magic Wand Vibrator til stimulation af klitoris kommer sejlende ind i billedet. En vibratortype, der lagde fra land med den berømte Hitachi Wand vibrator for nu mere end 50 år siden, og hvor nye og mindst lige så effektive varianter siden da løbende er kommet til.

Giv hende med staven
Denne type af klitorisvibrator, den danske webshop Sinful.dk fører en bred vifte af både store og små varianter af, er sikkerhed for orgasme for ni ud af 10 kvinder. Hvis da ikke 19 ud af 20. Hvorfor vibratortypen også er fantastisk god for både hende solo og parret altid at have ved hånden. Særligt hvis hun har problemer med at komme hele vejen i mål.

Ja, for det ikke er løgn, så har Sinful, der er Skandinaviens førende webshop med salg af alle typer af sexlegetøj, rent faktisk fået udviklet og lanceret deres helt egen magic wand aka tryllestav, der sælger lige så godt som kolde sodavand på en bragende hot sommerdag anno 2018 her i Danmark. Som i sig selv siger ikke så lidt.

Så rådet til manden, der ønsker at forøge chancen for ekstra god sex (hver gang) må være, at du først giver hende en forløsende omgang med orgasme-staven, inden du efterfølgende byder hende på en omgang med din egen af slagsen.

Hvis du forstår?