Hemmeligheden bag god sex gemmer sig i forspillet

Intet galt i et hurtigt knald, inden man skal ud af døren. Er du derimod på jagt efter mere langvarig sex, hvor hun er åben og modtagelig og med på den værste, så kræver det et længere og mere ophidsende forspil. Specielt oplevet med hendes krop og hjerne.

1 af 1

Annonce:

 

 

I årevis har sexologer og andre eksperter i sex og samliv tudet os ørerne fulde af vigtigheden af et godt og ophidsende forspil, hvis den efterfølgende sex skal sidde lige i øjet.

Helt specielt har manden fået på puklen over, at det som regel går alt, alt for hurtigt – og måske burde vi meget snart begynde at lytte.

For både hans, hendes og ikke mindst det fælles sexlivs skyld. Også selv om man i situationen, hvor hun strutter vildt indbydende med bagdelen, er nok så liderlig.


Hemmeligheden bag god og lækker sex, hvor begge parter kommer helt op under loftet af liderlighed, ligger nemlig ofte gemt i forspillet – og du vil blive overrasket over, hvordan I på mange spændende og pirrende faconer langsomt kan bygge op til selve sexakten.

 

Spil, fjer, olie og terninger

Ud over den type af forspil, I derhjemme selv kan finde på, så findes der i dag en lang række forspilsprodukter, der alle indbyder til forskellige former for erotisk leg. Uden at legen med det erotiske spil, kildefjeren, massageolien eller de erotiske terninger nødvendigvis behøves at føre til hardcore sex lige nu og her.


Men hvorfor ikke springe forretten over og sprinte direkte videre til hovedretten og desserten, tænker en del, nok flest mænd, nok. Det korte og helt enkle svar er, at du i så fald sparker dig selv godt og grundigt bag i. Særligt hvis du havde set frem til en omgang sex med hustruen, som ikke vil gå i glemmebogen lige med det samme.

 

Som regel skal der mere til at tænde hende

Selv om du har en ret klar ide om, at synet af din nøgne krop og erigerede lem kan få enhver kvinde til at dryppe af lyst, så er virkeligheden formentlig – jo, det er den altså! – en noget anden.

Hvor manden i den helt store stil tænder visuelt, på hendes runde numse og strittende brystvorter, så skal der noget mere lir og leg til at få hende i humør – og det er så her, det nok så væsentlige forspil kommer i spil.


Evner I at tage det helt stille og roligt i begyndelsen, indtil hun for alvor er liderlig og på, så bliver det seksuelle helt automatisk også så meget mere fantastisk.


Måske endda i sådan en grad, at hun pludselig er en helt anden og meget mere fri og seksuelt grænsesøgende pige på lagnerne derhjemme.

Som da også er værd at tage med.  

 

Seneste 6-nyt

Hent flere