Hedebølgen giver øget sexsalg

Det ikke kun is, rosevin og Aperol vi køber, når temperaturen går amok

1 af 1
 

Forleden kunne du læse, at salget af rosevin, Aperol og is går amok her i sommervarmen.

Og det er ikke det eneste, vi danskere åbenbart investerer ekstra i, når det bliver ekstra varmt.

Sexlegetøj går åbenbart også som kold is på en hed sommerdag

Skandinaviens største erotiske webshop, Sinful.dk, melder nemlig lige nu om rekordstor vækst i salget af sexlegetøj som direkte følge af den ekstreme varme.

Hvilket er en helt ny udvikling, for normalt sæger sexhops mindre, når sommervejret er godt. Men de vilde hedebølgetemperaturer ser ud til at få danskerne til at søge væk fra solen og indenfor i et mere tåleligt klima, hvor de kan dase og køle af. I soveværelset, lader det til.

- Noget tyder på, at når temperaturen kommer op over de 30 grader, så bliver varmen simpelthen for meget, og vi vil hellere indenfor, hvor der er skygge og køligere klima, forklarer Mathilde Mackowski, medstifter af Sinful i en pressemeddelelse.

- Hvis et dejligt svalt soveværelse er det oplagte sted at søge tilflugt fra solen, så kan man jo lige så godt udnytte situationen optimalt og nyde hinanden lidt, fortsætter hun.

Sammenlignet med samme periode sidste år oplever den erotiske webshop lige nu en stigning i salget af erotisk legetøj på intet mindre end 62 procent.

Klitorisstimulatorer bliver revet af hylderne
Det er især salget af produkter fra Satisfyer og Womanizer, der er eksploderet i den forgangne uge. Begge brands har specialiseret i at designe klitorisstimulatorer, som med trykbølge teknologi pulserer, puster og suger kvinder til orgasme.

I løbet af de seneste 30 dage har været 29.545 søgninger på Satisfyer på shoppens skandinaviske markeder.

- Satisfyer og Womanizer er sommerens hotteste trend, og vi har haft overordentligt travlt med at pakke og sende klitorisstimulatorer i tusindvis ud i det danske sommerland, fortæller Mathilde Mackowski.

Vejret
I sommeren 2017 meldte den erotiske webshop også om øget salg, men der var årsagen den stik modsatte, nemlig den svigtende sommer. Den igangværende hedebølge har om muligt skabt endnu større travlhed på lageret i år, end den knapt så gode juli måned sidste år. 

- Det er helt vildt, og lige fra den ene yderlighed til den anden, forklarer Mathilde Mackowski. Faktisk har den gode sommer indtil nu ikke været særligt fordelagtig for forretningen, for så har danskerne mere travlt med at tage til stranden og nyde de lyse nætter udenfor, end de har med at have sex. Men nu hvor temperaturen er steget til ekstrem varme mærker vi det til gengæld på ordretallene lige med det samme.

- Om det så er på grund af tropiske tilstande, eller fordi det står ned i stænger, glæder jeg mig i hvert fald over, at både hedebølger og regnvejr giver danskerne lyst til at nyde og udforske hinanden på nye måder med sexlegetøj.

Ellers er det to parprodukter, der hitter i sommervarmen:

We Vibe og Sinfuls opladelige æg.