Har du det, der skal til, for at være en Duracell-fyr?

I swingerklubben xxDark spreder en særlig gruppe fyre glæde hos pigerne. De kaldes Duracell-fyrene af en indlysende årsag. Det er helt almindelige fyre, der bare kan holde længere end gennemsnittet. Læs med her og se, om du har det, der skal til, for at blive en Duracell-fyr

1 af 1

Annonce:

 


De fleste mænd drømmer om at kunne holde næsten uendeligt længe. Det er dog de færreste, der kan og skal vi tro de kvinder, vi deler vores liv med, så ville de heller ikke kunne holde det ud i længden. Men om de siger det for at stive vores selvtillid lidt af, eller om de mener det, er vi mange, der aldrig rigtig har fundet ud af.

Hører du til det store flertal, der holder længere i tankerne end i sengen, kan det derfor godt bekymre, at der findes særlige swingerklubber, hvor kvinder kan gå hen, hvis de gerne vil være sammen med flere mænd og ønsker sig længerevarende sexsceancer. De bestiller simpelthen tid og kan så få udlevet deres fantasier med mændene i klubben.

xxDark – hjemstedet for Duracell-fyrene

En sådan såkaldt gang bang klub er swingerklubben xxDark i København, der blandt andet er kendt for deres såkaldte Duracell-klub. Den består af helt almindelige fyre, der bare kan holde længere og kan klare det pres, det er, at være flere sammen om at tilfredsstille en kvinde.

”For det er ikke nok, at du kan holde længe. Det kræver også at du kan knalde, mens der er andre, der ser på. Det er der altså rigtig mange, der ikke kan. Samtidig skal du være behagelig, at være sammen med – både for pigen og for de andre fyre,” forklarer Allan Zeuthen de betingelser, der skal opfyldt, for at du kan gøre dig forhåbninger om, at blive medlem af den eksklusive Duracell-klub.

For Duracell-klubben er en meget eksklusiv klub, hvor du bliver udvalgt til at være med. ”Det er lidt ligesom at spille på landsholdet. Det er noget, man gør sig fortjent til”, uddyber Allan Zeuthen.

Det er helt almindelige mænd

Nu er det ikke sådan, at Duracell’erne er en flok adonisser. Det er ikke udseendet, der er optagelseskravet. Det er udholdenheden, evnen til at kunne klare presset og så, at man er en hyggelig, behagelig type at være sammen med.

”Duracell’erne er helt almindelige mænd. De findes i alle aldre og alle typer. Udvælgelsen sker blandt de nye fyre, der kommer i klubben og der er løbende udskiftning i flokken, når nogle af de eksisterende medlemmer får en kæreste, flytter eller hvad der nu ellers hænder i livet”, fortæller Allan Zeuthen til side6.dk.

En eksklusiv klub i klubben

Eksistensen af Duracell-klubben er for længst blevet kendt uden for swingerklubbens lokaler. Således er der mange piger, der eksplicit bestiller tid hos Duracell’erne og der kommer også rigtig mange fyre, der gerne vil optages i klubben.

”Der er masser af hype omkring Duracell-fyrene og de er superpopulære. Så det er da klart, at der er mange, der gerne vil være med. Faktisk kan du skrive dig op på hjemmesiden. Men uden den rette indstilling og de fornævnte kvaliteter, skal du ikke regne med at blive optaget i den ærefulde klub”, understreger Allan Zeuthen.

Gang bang kan også være forkælelse

Når folk hører om gang bangs, er det første billede, der melder sig på nethinden, de rape-agtige scener man tit ser i pornofilm. ”Men der er mange forskellige setups og i mange af dem, er der mere tale om forkælelse end voldsom sex”, forklarer Allan Zeuthen.

Swingerklubben xxDark tilbyder da også meget andet end gang bangs. Som sådan er det en helt almindelig hardcore sexklub, hvor det også er tilladt at lade grænserne flyde. Så er du til bi- og transsex, er det også en mulighed.

Men da der naturligt altid er et overskud af mænd i sådan en klub, blev gang bangs hurtigt en oplagt aktivitet og i den forbindelse blev de samme fyre ved med at dukke op. De kunne bare holde længere og holde under pres og det var sådan, at Duracell-klubben i sin tid blev til.

Vil du læse mere om Duracell-klubben, kan du gå ind på www.swingeren.dk, hvor du også kan læse mere om Allan Zeuthens anden swingerklub CitySwingers.

 

 

Seneste 6-nyt

Hent flere