Gummi-løsningen til dig, der vil forlænge sex-nydelsen

Højt og flyve, dybt at falde. Ved at bruge det helt rigtige kondom, der får dig til at holde ekstra længe i sengen, undgår du at skuffe både dig selv og din partner

1 af 1
 

Nøjagtig som det er muligt at erhverve sig kondomer, der får én ekstra meget på dupperne, så er det også muligt at få såkaldte bedøvende kondomer.

Disse er fundet hos danske Sinful.dk, Danmarks førende webshop med salg af alle typer af sexlegetøj og erotiske tilbehør mv.

Et sådant kondom er det oplagte og uundværlige valg for dig, som kender alt til situatioen, hvor du har scoret, men er kommet med det samme. Og du ikke ønsker at stå i samme kedelige og pinlige situation igen.

Et ekstra plus, for både dig og din sexpartner er, at kondom-løsningen oven i købet både er hurtig og sikker. Og har du ikke lyst til at fortælle ham eller hende, du har sex med, at kondomet er med en let bedøvende creme, så siger du naturligvis bare ingenting. I stedet kan du bare nyde din nye evne til at køre ekstra lang tid på ad gangen. 

Kan også være mandens swingerklub-løsning
Mange danske singlemænd vælger i de her år at krydre sexlivet ved en gang eller to om måneden at gå i sexklub eller swingerklub. Entreen koster som bekendt, men det er ikke nødvendigvis det samme som sexgaranti. Til gengæld kan man godt regne med, at den eller de kvinder, der eventuelt vil være sammen med én, ønsker, at man bruger gummi. Sikkerhed frem for alt. 

Så er man under sit besøg på voksenlegepladsen heldig, hvorfor så ikke få ekstra meget for pengene? Så på med det let bedøvende kondom, der gør, at du evner at holde ekstra længe i sengen – til glæde og fornøjelse for både dig selv og den kvinde eller mand, du nu engang giver den gas sammen med.