Guld-gaven til jeres fælles sexliv

Den revolutionerende Womanizer - nu med guld

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

På side6 har vi tidligere skrevet om den nye type af klitoris stimulator – og vi kommer med garanti til at gøre det igen. Der går nemlig år imellem, at et så effektivt og nyskabende stykke sexlegetøj som netop Womanizer kommer på markedet.

”Det revolutionerende sexlegetøj stimulerer ikke ved direkte kontakt, men derimod ved hjælp af pulserende trykbølger, der giver følelsen af sug på klitoris. De 12 forskellige stimulationsindstillinger er med garanti nok til at give dig den mest intense og nydelsesfulde oplevelse,” fortæller danske Sinful.dk, Skandinaviens førende sexshop med sexlegetøj, om Womanizers topmodel – og fortsætter:   

”Klitoris stimulatoren er nu kommet i en ny og ekstra eksklusiv udgave med et cover af 18 karat guld. Det er den perfekte gaveide og ideel til dig, der gerne vil have lidt ekstra luksus og forkælelse i soveværelset.”

Mindre luksuriøst, må vi dog lige tilføje, kan altså også sagtens gøre O-tricket for hende – og det er netop det, det hele i sidste ende handler om. Nemlig hendes evne til, ved hjælp af en Womanizer stimulator, at komme hele vejen i mål.

Godt for alle
Danmarks førende sexlegetøjsekspert, Joanb, der har været super begejstret for den nye type af klitoris stimulator, har i mange år været fortaler for, at en orgasme eller to til hende, gerne som forspil, generelt giver bedre sex – for begge parter.

- Både Womanizer og Satisfyer, de to førende producenter af denne type af sexlegetøj til os kvinder, producerer produkter, der er ekstra skånsomme at benytte – samtidig med, at langt de fleste kvinder kan opnå orgasme med denne type af stimulator, forklarer Joanb:

- Så vil hun/I være sikre på, at hun er 100 procent klar og parat til det helt store i sengen, så er det ikke dumt at bane vejen med en Womanizer. Som også partneren har ret nemt ved at bruge på hende – og når produktet først er placeret rundt om klitoris, så skal stimulatoren egentlig bare holdes på plads.

Har man som kvinde generelt svært ved at komme helt i mål – eller måske slet ikke kan opnå klitoris orgasme, så kan en Womanizer eller Satisfyer stimulator meget nemt være det produkt, der får en det sidste lille stykke ind over stregen, slutter sexlegetøjseksperten.