Guide til den optimale analdebut

Legetøjekspert analbefaler, at du begynder med en lille buttplug

1 af 1
 

Tænder du på tanken om at modtage analsex, så kan det være en god ide at lægge fra land med et eller flere stykker analt sexlegetøj – samt at du eventuelt tager det første skridt helt solo, anbefaler sexlegetøjsekspert JoanB.

- Det er helt almindeligt, at ens seksuelle fantasier og lyster løbende ændrer karakter. Hvor der sker en glidende overgang fra det ene til det andet og til det tredje. Dette gælder også med hensyn til at give og modtage analsex. Fordi du ikke er til det i dag, så kan det være du tænder på ideen om analsex om måske et år – måske inspireret af en ny partner, der på den helt rigtige måde forstår at tænde ilden i dig, fortæller sexblogger og sexlegetøjsekspert JoanB.

Læs om JoanB’s mand, der måtte give bolden videre til en god ven, da et populært anal-produkt til mænd skulle testes.   

- Hvis du aldrig har prøvet at modtage analsex, men godt kunne tænke dig at gøre forsøget, så er det fantastisk vigtigt, at du tager det helt stille og roligt – og lægger lige så forsigtigt fra land.

- For din debut skal helst være en så god og blid oplevelse, som overhovedet muligt. For gør det først mere ondt end godt, så kan det blive både første og sidste gang, du forsøger dig med dette. 

- Du kan naturligvis godt debutere som modtager af analsex sammen med din partner. Hvis din partner vel og mærke evner at læse dine signaler, både fysisk som mentalt, 100 procent – samt naturligvis forstår at styre sig i situationen.

Gå solo til en start
- Min umiddelbare anbefaling går dog på, at du, helt alene, til en start, selv styrer slagets gang – og at du anskaffer dig en til formålet meget overkommelig analdildo. Med overkommelig mener jeg et produkt i genren, der hører til i den pænt tynde ende. Et er nemlig længden, noget helt andet og mere væsentligt er tykkelsen, når den kommer til anal penetration.

At det ikke skal være en hvilken som helst dildo, men en decideret analdildo – eller eventuelt et lille såkaldt analplug, handler om, at sexlegetøjet i kampens hede helst ikke skal smutte op, hvor du ikke kan få det ud fra igen. Alt analt legetøj er specialdesignet med en effektiv stopklods, der rent fysisk markerer hertil og ikke længere.

Men inden du kommer så langt, så sørg, som et nødvendigt forspil, altid for at benytte en god og velegnet glidecreme til formålet - og spar nu endelig ikke på dråberne. Jo mere, jo bedre.  

Det handler om at slappe af – og nyde det
- Når du tager dette her første skridt helt selv, så kan du fra start til slut også selv styre og bestemme, hvordan, hvor meget og i hvor lang tid – og ikke mindst i hvilket tempo, anal-penetrationen skal stå på. Desuden kan langt de fleste af os bedst slappe af, når vi kun er os selv.

Og netop dette her med at slappe af, i både krop og sjæl – og så forhåbentlig bare nyde oplevelsen, er nok det mest vigtige i forbindelse med netop at modtage anal penetration, forklarer sexlegetøjseksperten.

Læs JoanB’s anbefaling af små og smukke anal-smykker, der både pynter og stimulerer

- Hvis man som par ønsker at have oplevelsen sammen – om det er ham eller hende eller begge, der prikker hul på at modtage analt, så kan partneren jo være med på sidelinjen. Altså ”nøjes med” at kigge på. Hvis den modtagende part altså evner med at slappe af med dette.

Hvis man ønsker at opleve det sammen, så skal det også altid ske på den modtagende parts præmisser. Ikke blot første og anden gang, men hver gang - hvis formålet med den anale penetration vel og mærke skal være nydelse fremfor ubehag og smerte, forklarer JoanB.

Senere hen, hvis du efter noget tid er blevet hooked på at modtage anal penetration, der kan være en stor seksuel fornøjelse for både kvinder og mænd, så kan du/I jo altid overveje at udvide samlingen med lidt mere udfordrende og grænsesøgende anal-produkter. Her findes næsten ingen øvre grænse.

- Og nej, man bliver hverken mere eller mindre homoseksuel af at modtage anal penetration med sexlegetøj. Området i og omkring anus, hos både mænd og kvinder, indeholder en lang række erogene zoner. Hertil kommer at mænd er udstyret med en helt speciel kirtel, nemlig prostata, placeret cirka fem centimeter oppe i endetarme – og som er ekstra følsom over for erotisk stimulering, slutter sexlegetøjsekspert JoanB.