Gør sexåret 2018 til det saftigste nogensinde

Her kommer tre frække bud på, hvordan du og kæresten knalde jer hele vejen igennem det nye år

1 af 1
 

Endnu et år er gået, og atter er det blevet tid til at bringe et eller flere nytårsfortsætter på banen. Men fremfor igen-igen at proklamere over for familie og venner, at vægten inden sommer skal ned med 10 kilo, hvorfor så ikke, sammen med kæresten, komme med det fælles nytårsfortsæt, at sexlivet i 2018 skal højere op på dagsordenen.

At I begge i starten af januar gør en større indsats for at sexlivet ikke skubbes i baggrunden til fordel for alt muligt andet.

Gør det midt på dansegulvet   
Fjernbetjent og app-styret par legetøj er i løbet af de senere år blevet et kæmpe hit. Her er det muligt at lege både hjemme og ude i det offentlige rum, uden at andre end man selv kender til, hvad man har gang i.

Så tænder I på at gøre det frække midt under en fest eller ude i byen, så vil en smartphone styret parvibrator, der klitoris- og g-punkt stimulerer hende på samme tid, med garanti være sagen.

Er du, som den vibrator-styrende part, endda rigtig god til at styre hvor meget og hvor længe der skal til, før hun får orgasme, så kan du måske få hende til at komme lige når du ønsker det.

Et andet oplagt stykke moderne sexlegetøj til at gøre sexåret 2018 perfekt, som også er fundet hos danske Sinful.dk, er en ægte ven i sengen – penisringen med vibrationer hedder nemlig Buddy. Deb lever til fulde op til sit navn.

Buddy ringen gør nemlig ikke kun manden større og mere spændstig end normalt, men vibrator-stimulerer hende også i forbindelse med sex.

Et sidste godt bud på et stykke parlegetøj, I kan få stor fælles glæde og fornøjelse ud af i 2018, er nøjagtig som Buddy-ringen et dansk produkt og sat i verden af Sinful.dk.

Her taler vi om et fjernbetjent vibrator-æg, kvinden selv eller hendes partner kan styre og kontrollere – og som vibrator-stimulerer hende indvendig. Altså endnu et stykke sexlegetøj, der mere eller mindre kan benyttes hvor som helst og når som helst. Og som i høj grad kan hjælpe jer med at overholde det fælles nytårsfortsæt om både mere og mere spændende sex i løbet af 2018.