Gør nytåret uforglemmeligt med en buttplug

Med en fjernbetjent buttplug med vibrationer kan du lægge en helt ny dimension festen

1 af 1
 

Det er ikke kun kvinder, der kan få stor seksuel glæde og fornøjelse ud af at benytte en buttplug. På det punkt – og i den afdeling af kroppen – er kvinder og mænd nemlig udstyret (næsten) helt ens.

Forskellen kønnene imellem i den boldgade består i, at manden er udstyret med et p-punkt.

P for prostata. Hvorfor det i virkeligheden kun er endnu mere oplagt, at netop manden lægger bagdel til at modtage analt.

Nå, men lige om lidt er det som bekendt nytår, hvor de virkelig kan fejre det nyt år med maner - det kan være fornøjeligt at have en smartphone- og/eller fjerbetjent buttplug i baghånden. Eller måske rettere: Placeret oppe i bagdelen.

Det vibrerende stykke sexlegetøj skal i hvert fald nok holde en vågen.

En buttplug er designet til at sidde og blive siddende, hvor den nu skal sidde, når den først er blevet smuttet på rette plads. Og alt sexlegetøj, der er fremstillet til at penetrere med, ”smutter” bare bedre og nemmere, hvis man sørger for at smøre for med en god og velegnet glidecreme. Som fx denne fra danske Sinful.dk.

Kan man så oven i købet få kæresten til at styre og kontrollere, hvor, hvornår og hvor længe, det nu velplacerede stykke sexlegetøj skal vibrere oppe i måsen på en, så glider selv den mest langtrukne og søvndyssende komsammen med garanti noget lettere ned.

Men det gælder naturligvis om at holde gode miner til slet spil, når sexlegetøjet igen og igen arbejder på at tilfredsstille en. Som i situationen nok ikke er det nemmeste, men som passende kan være en del af legen.