Gør noget særligt for din elskede på Valentinsdag: Gå i swingerklub

Forfatteren bag ny om danske swingerkvinder mener, at vi bør fejre romantikken og erotikken på en helt særlig måde

1 af 1
 

Carsten Graff har ofte bevæget sig i grænselandet, fagligt såvel som personligt, og endda blandet de to sfærer.

Seneste har forfatteren, der selv lever i et åbent forhold, interviewet ti danske swingerkvinder om, hvad de får ud af at udleve deres erotiske fantasier sammen med fremmede.

Det er blevet til bogen ‘Blot til lyst,’ der sætter fokus på 10 kvinder, som ikke vil nøjes med den rutinemæssige form for sex, som man får i et traditionelt parforhold.

Ifølge pressemeddelelse giver kvinder i bogen ‘et ærligt, blufærdigt og nuanceret blik ind det hemmelige swingerliv med udgangspunkt i deres egen historie. Bogen formår dermed at behandle et dybt tabubelagt emne på en seriøst, spændende og respektfuld facon. Den har ikke til formål at tænde læseren, men skaber et realistiske billede af swingermiljøet og afkræfter en række fordomme om et miljø, som kun ganske få kender til. ”Blot til lyst” udfordrer og udvider grænserne for, hvad normen siger, at kærlighed, sex og parforhold kan indebære, og hvordan disse kan udvikles.’

Det fremgår, at Graff mener, at swingersex kan booste romantikken og erotikken i det lidt fastgroede parforhold, og det er også netop, hvad et dansk par tidligere har fortalt side6.dk. De fejrede deres 20 årsdag i swingerklubben:

Se også: Dansk par: Tog i sexklub på bryllupsdag  

Vi citerer fra den artikel:

Her er nok en lektie til alle andre parforhold, der har lyst til at vare mere end 20 år. Man skal gøre en indsats for at bevare kærligheden og gnisten.

Hun: - Jeg kan sende ham ud på opgaver eller til gangbangs. Det er jo en del af spillet. Eller jeg tager selv ud og tager måske et billede og sender til ham. Men det handler ikke om at være sammen med andre. De er bare statister for os.

Han: - En vigtig del af formålet er at udvide vores horisont, og der bruger vi andre mennesker. Fordi man elsker hinanden, behøver man ikke hade alle andre.

Hun: - Jeg har aldrig været så vild med ham, som jeg er nu. Jeg har altid haft et aktivt sexliv og tænkt, hvordan vælger man den rigtige. Så selvom jeg har været monogam, så har der da mangler noget. Vi er jo de pæne forældre med opvaskemaskine og parmiddage, hvor man sidder og taler om naboens hund. Det hele er meget pænt, men jeg vil egentligt hellere snakke om sex.

Han: - Vi er meget ligusterhækagtige ude i vores pæne forstadshjem, hvor alt er i orden, men der mangler noget krydderi, og det har vi så fundet nu.

Se også: De gjorde deres bryllupsdag til et sexparty – tør du?