Gør kondomer til en del af sexlegen

Sol, sommer og festival - husk nu de kondomer

1 af 1

Annonce:

 

I Danmark er der flere singler end nogensinde – og vi danskere dyrker rigtig meget spontan og uforpligtende sex. Ikke mindst her i sommermånederne, hvor vi tager på festival og rejser på den årlige skeje-ud-sommerferie sydpå. Sol, sommer, alkohol og sex går hånd i hånd, men ofte så ”glemmes” gummiet. Du husker bedst dine kondomer, når du betragter de små gummifiduser som et stykke sexlegetøj i sig selv.

De satans kondomer! Sådan tænker mange. Som når en lækker pige omkring sengetid omme bag festivalpladsen byder sig til. Desuden skal man jo smede, mens jernet er varmt og stort.

Så det er nu eller aldrig, hvorpå alt om beskyttelse af både en selv og hende ryger meget langt i baggrunden. Til fordel for og nyde og dyrke nuet.

Det er dæleme da også svært at finde frem til bare en enkelt person, mand eller kvinde, der oplever at sex er bedre med kondom på. Særligt når musikken spiller og hormonerne koger. 

Men her i 2017 ER det altså muligt at kombinere det nødvendige med det mere lystfulde i forbindelse med at benytte kondom – samtidig så slipper du for kønssygdomme som fx klamydia og gonore, der er i stærk fremmarch i Danmark i disse år.

Gør kondombrug til en del af legen
Vil du gøre dig selv og dine sexpartnere en stor tjeneste, når du fyrer den af på festivalen og på ferien, så forsøg at gøre brugen af kondom til noget skægt og lystfyldt – fremfor udelukkende at se det som en træls og delvis generende nødvendighed.

Lyser dit kondom fx i mørke, så kan hun for alvor se, hvor stor du er – og samtidig har hun meget nemmere ved at finde frem til det væsentlige ved dig i det dunkle festivaltelt.

Du kan også vælge et kondom med enten indbydende smag og/eller duft, som på alle måder opfordrer til oralsex.

Er du lidt for meget på dupperne over, at du nu endelig er ved at score – og i situationen kan mærke på dig selv, at du nok kun kan holde et lille minuts penge, så vælg et kondom med en let bedøvende creme. Er du omvendt i markedet for kondomer, du mere eller mindre ikke kan mærke, du har på, så fås disse supertynde stykker gummi også i flere varianter.

Se kondomet som et stykke sexlegetøj
Et kondom er nemlig ikke bare et kondom. kondomet kan sagtens være et stykke sexlegetøj i sig selv

Kondombrug sikrer desuden også, at dine mange frække one night stands på festivalen ikke kommer til at ramme dig i nakken som en løbsk damptromle, når hverdagen atter melder sig.

De alkoholisk fremkaldte tømmermænd må du til gengæld selv sørge for at deale med. 

 

Seneste 6-nyt

Hent flere