Gør klar til en gummi-næve i numsen

Jo større, jo bedre og frækkere. Så tænker ikke så få, når det kommer til leg med sexlegetøj. Producenten TitanMen er leveringsdygtig i pænt voldsomme produkter til specielt analt brug  

1 af 1
 

Som bekendt er det ikke størrelsen, men derimod gørelsen, der tænder og tæller, når det kommer til sex. Siger man i hvert fald.

For det er langt fra alle mænd eller kvinder, der har det på den måde. En del tænder nemlig i den helt store stil på, at mandens penis eller dildoen simpelthen bare ikke kan blive stor (lang og tyk) nok. Eller at det ”produkt”, man nu engang står over for at blive penetreret med, i hvert fald er af en sådan størrelse, at man føler sig godt og grundigt fyldt ud.

Producenten af sexlegetøjsprodukter, TitanMen, hvis navn i sig selv afslører ikke så lidt, udvikler sexlegetøjsprodukter til helt specielt mænd. Deres dildoer og buttplugs kan naturligvis lige så godt benyttes af hende.

Sexlegetøjet er i langt de fleste tilfælde er af sådan en voldsom størrelse/tykkelse, at det kræver sin øvede mand eller kvinde at kunne benytte det efter forskrifterne. Gummi-knytnæven med ekstra arbejdsvenligt håndtag er et super godt og stort eksempel på.

Tænder fysisk og mentalt
For kort tid siden fortalte den danske sexblogger Mill på eb.dk meget åbent og ærligt om sin passion for at være sammen med mænd, der er ekstra godt udstyret. Samt på at tænde på synet af en ekstra stor, herunder også en ekstra stor dildo. For Mill handler det nemlig lige så meget om det visuelle, som det handler om den rent fysiske oplevelse ved at blive fyldt helt ud.

Desuden mener blogger-Mill, at mange kvinder har det nøjagtig som hende, men at langt fra alle tør sige det – af det ene, anden eller tredje årsag. Som fx meget vel kunne handle om ikke at såre ham derhjemme alt for meget.

Hos danske Sinful.dk, der fører sexlegetøj, herunder dildoer og vibratorer, i alle tænkelige størrelser og udformninger, der sælger man også en række produkter fra producenten TitanMen (blandt andre ovenstående gummi-knytnæve, hvis omkreds er på størrelse med en underarm).

For det er vi danskere nemlig også til – i større eller mindre voldsom grad.